Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτή Android στα Public με κληρώσεις και εκπτώσεις σε smartphone και tablet

Γιορτή Android στα Public με κληρώσεις και εκπτώσεις σε smartphone και tablet

Sony Mobile, Samsung, Motorola και Alcatel συνεργάστηκαν με τα καταστήματα Public για να οργανώσουν μια μεγάλη γιορτή για τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και τις ταμπλέτες που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android. Πρωταγωνιστές, ενεργά μέλη δύο ελληνικών κοινοτήτων για το Android και τις εφαρμογές του. Το Σάββατο 19 Μαΐου θα γίνει κλήρωση επτά smartphone και το Public στο The Mall Athens υπόσχεται μεγάλες εκπτώσεις σε όλες τις αγορές «ανδροειδών» smartphone και tablet.

Sony Mobile, Samsung, Motorola και Alcatel συνεργάστηκαν με τα καταστήματα Public για να οργανώσουν μια μεγάλη γιορτή για τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και τις ταμπλέτες που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android. Η «γιορτή» σε όλα τα καταστήματα Public θα διαρκέσει ένα μήνα.

Πρωταγωνιστές, ενεργά μέλη δύο ελληνικών κοινοτήτων για το Android και τις εφαρμογές του, ο Βαγγέλης Αλευρίτης από το allaboutandroid.gr και ο Κώστας Πολυχρόνης από το pinapps.com.

Το αφιέρωμα Android αρχίζει με μια γιορτή στο κατάστημα στο The Mall Athens, το Σάββατο 19 Μαΐου από τις 12:00, όπου τα Public σε συνεργασία με τη Sony Mobile, τη Samsung, τη Motorola και την Alcatel θα παρουσιάσουν όλες τις νέες συσκευές με Android, θα κάνουν «super προσφορές» με κάθε αγορά και θα χαρίσουν πολλά smartphone Android.

Συγκεκριμένα, όσοι παραστούν στο Public στο The Mall Athens το Σάββατο 19 Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για το Android, τις λειτουργίες και τις αμέτρητες εφαρμογές του, από επιλεγμένες συσκευές. Τα Public θα παρουσιάσουν όλα τα νέα Android smartphone και tablet και θα θέσουν σε κλήρωση

  • 2 Alcatel One Touch 990,
  • 2 Motorola Motoluxe,
  • 1 Samsung Galaxy Mini,
  • 1 Sony Xperia P και
  • 1 Sony Xperia U.

Τέλος, τα Public θα κάνουν ειδικές προσφορές για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν μια νέα Android συσκευή Sony Mobile, Samsung, Motorola, ή Alcatel από το κατάστημα στο The Mall Athens.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024