Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ultrabook και

Ultrabook και «Sleekbook» από €760 φέρνει η Hewlett Packard τον Ιούνιο

Η HP  παρουσίασε μια σειρά από νέα, λεπτά και ελαφριά Ultrabooks και Sleekbooks, καθώς και το notebook HP Pavilion m6. «Με τα νέα αυτά προϊόντα, ο καταναλωτής απολαμβάνει πλέον την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης σε συνδυασμό με τη νέα εντυπωσιακή σχεδίαση και την Beats Audio εμπειρία ήχου», δηλώνει η εταιρεία.

Η HP παρουσίασε μια σειρά από νέα, λεπτά και ελαφριά Ultrabooks και Sleekbooks, καθώς και το notebook HP Pavilion m6. «Με τα νέα αυτά προϊόντα, ο καταναλωτής απολαμβάνει πλέον την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης σε συνδυασμό με τη νέα εντυπωσιακή σχεδίαση και την Beats Audio εμπειρία ήχου», δηλώνει η εταιρεία.

Εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τους όρους με τους οποίους γίνεται αναφορά στους εξαιρετικά λεπτούς φορητούς υπολογιστές -που γνωρίζαμε ως Ultrabook από την Intel και ως… MacBook Air από την Apple, ως ultrathin, ή ultraslim από άλλους κατασκευαστές-, η Hewlett Packard εισάγει τον όρο sleekbook, τα οποία θεωρούσαμε ως τώρα ότι αφορούν σε «ultrabook» με επεξεργαστές της AMD. Εντούτοις, τα Sleekbook στην προκειμένη περίπτωση βασίζονται επίσης σε επεξεργαστές της Intel. Πάντως, παρατηρούμε ότι, η ανακοίνωση της HP αφορά σε λεπτούς φορητούς σε σχετικά χαμηλότερες τιμές, αφού οι τιμές των Sleekbook ξεκινούν από τα 760 ευρώ και των ultrabook από τα 949 ευρώ, αν και είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει κανείς να εξετάσει τη σύνθεση. Πιο οικονομικές προτάσεις ultrabook έχουν ήδη γίνει, εντούτοις συνήθως βάζουν στη θέση των δίσκων SSD, τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους ή αφορούν υβριδικές λύσεις. Σύμφωνα λοιπόν, με την ανακοίνωση της HP:

Η νέα συλλογή ENVY της HP «συνδυάζει την απόλυτη διασκέδαση με τη δυναμική απόδοση σε ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο σχεδίασης». Η τεχνολογία Beats Audio, τα διπλά ηχεία και το subwoofer προσφέρουν εμπειρία ήχου όμοια με αυτή που θα επιθυμούσε ένας καλλιτέχνης. Με πάχος μόλις 19,8 χιλιοστά και με βάρος λιγότερο από 1,79 κιλά τα νέα notebook ENVY της HP διατίθενται με μια απαλή και ευχάριστη στην υφή, κόκκινη βάση που δεν γλιστράει, γεγονός που τα καθιστά εύχρηστα και στις μετακινήσεις.

Τα HP ENVY Ultrabooks της HP είναι διαθέσιμα με οθόνες 14 και 15,6 ιντσών, διαθέτουν τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core ενώ η μπαταρία τους έχει διάρκεια ζωής έως 10 ώρες. Όταν διαμορφώνεται σαν Ultrabook πλήρως συμβατό με Intel, το ENVY Ultrabook της HP διαθέτει mSATA solid state drive, καθώς και τις τεχνολογίες Intel Rapid Start, Intel Identity Protection, Intel Smart Response και Intel Smart Connect.

Τα ENVY Sleekbooks της HP είναι διαθέσιμα είτε με οθόνη 14 ιντσών και με τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core είτε με οθόνη 15,6 ιντσών, ενώ η μπαταρία τους έχει διάρκεια ζωής έως και οκτώ ώρες, αντίστοιχα. Με προαιρετικά Intel γραφικά οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να επιμεληθούν άμεσα βίντεο καθώς και να βιώσουν μια απίστευτη εμπειρία gaming και multimedia.

  • Τα ENVY Ulrabooks της HP αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο και η τιμή τους θα ξεκινά από τα €949.
  • Τα ENVY Sleekbooks της HP αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο και η τιμή τους θα ξεκινά από τα €759.

«Σχεδιασμένο για όσους αγαπούν τη διασκέδαση», το Pavilion m6 της HP διαθέτει μεγάλη οθόνη και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση. Παρακολούθησε τις αγαπημένες σου ταινίες, παίξε παιχνίδια, διασκέδασε με την 15,6 ιντσών υψηλής ευκρίνειας LED BrightView οθόνη οπισθοφωτισμού και απόλαυσε πλούσιο ήχο με την τεχνολογία Beats Audio, τα διπλά ηχεία και το subwoofer.

Η νέα σχεδιαστική προσέγγιση Mosaic της HP, η οποία χαρακτηρίζει τα νέα HP Pavilion notebooks, είναι επέκταση της φιλοσοφίας MUSE της εταιρείας (από τα αρχικά γράμματα των λέξεων materials, usability, sensory appeal και experience).

Το σχεδιασμένο με brushed αλουμίνιο Pavilion m6 της HP, διαθέτει μπαταρία που μπορεί να επιτύχει μέχρι και οκτώ ώρες διάρκεια ζωής καθώς επίσης και τους τελευταίους επεξεργαστές Intel, ένα προαιρετικό πληκτρολόγιο οπισθοφωτισμού και εξαιρετικά γραφικά που επιτρέπουν την πραγματοποίηση και των πιο απαιτητικών εργασιών, χωρίς παύσεις ή παρεμβολές.

Επίσης, το Pavilion m6 διαθέτει καινοτομίες της HP. Η τεχνολογία CoolSense της HP προσαρμόζει αυτόματα την απόδοση με τις ρυθμίσεις του εσωτερικού ανεμιστήρα για αισθητά πιο χαμηλή θερμοκρασία στον υπολογιστή σας. Ακόμη, το ProtectSmart της HP κλειδώνει το σκληρό δίσκο προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις αναμνήσεις σας σε περίπτωση που το notebook σας πάθει ξαφνικά κάποια βλάβη. Το προαιρετικό HP SimplePass «θυμάται» τους κωδικούς ασφαλείας και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε online λογαριασμούς με ένα πέρασμα του δακτύλου σας, ενώ η HP TrueVision HD Webcam προσφέρει πιο ζωντανές και καθαρές HD(1) εικόνες.

  • To Pavilion m6 της HP αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο και η τιμή θα ξεκινά από τα €759.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024