Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλμπουμ Φωτογραφιών το Facebook με την Facebook Camera

Άλμπουμ Φωτογραφιών το Facebook με την Facebook Camera

Στην προθήκη του διαδικτυακού καταστήματος εφαρμογών της Apple για iPhone και iPad βρίσκεται η Facebook Camera, έξι μόλις εβδομάδες μετά την μυθική εξαγορά του Ιnstagram. H εφαρμογή που ανέπτυξε το κοινωνικό δίκτυο δεν είναι Instagram, σπεύδουν να σχολιάσουν οι πρώτοι χρήστες.

Στην προθήκη του διαδικτυακού καταστήματος εφαρμογών της Apple για iPhone και iPad βρίσκεται η Facebook Camera, έξι μόλις εβδομάδες μετά την μυθική εξαγορά του Ιnstagram. H εφαρμογή που ανέπτυξε το κοινωνικό δίκτυο για την διαχείριση φωτογραφιών από και προς το Facebook «δεν είναι Instagram», σπεύδουν να σχολιάσουν οι πρώτοι χρήστες. Eκατοντάδες κριτικές της αποδίδουν ήδη 3,5 στα 5 αστέρια, κυρίως για την ευκολία του ομαδικού upload φωτογραφιών. Η κυριότερη διαφορά της Facebook Camera με το Instagram είναι ότι δεν επιτρέπει την δημοσίευση των φωτογραφιών σε διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα.

Η Facebook Camera θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε μαζικά φωτογραφίες, πιο γρήγορα από ποτέ στο Facebook και να παρακολουθείτε τι κάνουν οι φίλοι σας στο Facebook υπό μορφή φωτορεπορτάζ (μόνο από τις φωτογραφίες τους), αναφέρεται στην σύντομη περιγραφή του app στο iTunes Store.

Με το app του Instagram η κοινοποίηση των φωτογραφιών γίνεται στο κοινωνικό δίκτυο του Instagram, στο Twitter, στο Facebook, στο Tumblr (μπλογκ), στο Foursquare, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Επίσης, οι χρήστες του app βλέπουν τις φωτογραφίες των φίλων τους στο Instagram. To ίδιο το Instagram είναι ένα φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο.


Επίσης, το app επιτρέπει σε χρήστες Phone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4ης γενιάς), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3ης γενιάς) και iPad Wi-Fi + 4G με έκδοση iOS 4.3 ή μεταγενέστερη, να κάνουν crop στις φωτογραφίες, να χρησιμοποιήσουν διάφορα φίλτρα (εφέ), να αποδίδουν ετικέτες στα εικονιζόμενα πρόσωπα και να βλέπουν φωτογραφίες από διαφορετικά app.

H Facebook Inc. εξαγόρασε πρόσφατα το Instagram αντί 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, μια εξαγορά τόσο ακριβή που δεν πρόκειται να επαναλάβει η εταιρεία, όπως δηλώνει Μαρκ Ζάκεμπεργκ. H εξαγορά δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς απαιτείται η έγκριση των αρμόδιων για θέματα υγιούς ανταγωνισμού. Πάντως, το Instagram «δεν θα πεθάνει», έχει πει ο επικεφαλής του μεγαλύτερου σάιτ κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο tech.in.gr για την εξαγορά του Instagram:

Στα χέρια του Facebook το Instagram αντί 1 δισ. δολαρίων
Το 2004 του είχε προταθεί να πιάσει δουλειά στο Facebook, εκείνος όμως αρνήθηκε. Έκτοτε, όσο έβλεπε το σάιτ κοινωνικής δικτύωσης να μεγεθύνεται με ανεπανάληπτους ρυθμούς, σκεφτόταν ότι ίσως θα έπρεπε να έχει ακολουθήσει τον Μαρκ. Τώρα όμως, o 28χρονος Systrom έχει κάθε λόγο να πιστεύει στις επιλογές του, αφού στο γραφείο της εταιρείας που ίδρυσε τον Γενάρη του 2011, στην Instagram τον περίμεναν πολλά, πολλά εκατομμύρια δολάρια. Από ποιον; Από το Facebook.

Γιατί το Facebook αγόρασε το Instagram
Το Facebook θα καταβάλλει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μετρητά και μετοχές για το Instagram, την εταιρεία ανάπτυξης μιας μικροεφαρμογής μοιράσματος φωτογραφιών, η οποία συστάθηκε μόλις δύο χρόνια πριν. Γιατί όμως σπεύδει το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο να εξαγοράσει και μάλιστα με μια τέτοια προσφορά τον δημιουργό ενός app που διορθώνει φωτογραφίες και τις μοιράζει σε όσους θέλουν να τις βλέπουν;

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024