Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τιμές διάθεσης του Samsung Galaxy S III στην Ελλάδα

Οι τιμές διάθεσης του Samsung Galaxy S III στην Ελλάδα

H Samsung Electronics στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι το Samsung Galaxy S III θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2012. Επίσης, αποσαφηνίζει το θέμα της τιμής διάθεσης και μας δίνει στοιχεία για την συνδρομητική υπηρεσία μουσικής στην Ελλάδα.

H Samsung Electronics στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι το Samsung Galaxy S III θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2012.

Το μοντέλο με μνήμη 16GB θα πωλείται αντί 669 ευρώ και το Samsung Galaxy S III με 32GB θα είναι 60 ευρώ ακριβότερο, στα 729 ευρώ.

Δεν έγινε αναφορά όμως στο μοντέλο των 64GB, που επίσης έχει ανακοινώσει η Samsung στην εκδήλωση Samsung Mobile Unpacked 2012 στις αρχές Μαϊου στο Λονδίνο.

Ρωτήσαμε σχετικά με την διαθεσιμότητα της ανανεωμένης υπηρεσίας Music Hub για την οποία μαθαίνουμε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης τραγουδιών (σε όλες τις συσκευές).

Ωστόσο, δυνατότητες όπως η υπηρεσία απεριόριστης ακρόασης μουσικής μέσω streaming καθώς και η αποθήκευση μουσικής στο cloud δεν αφορά στους Έλληνες χρήστες, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η υπηρεσία Music Hub Premium θα επεκταθεί αργότερα μέσα στο 2012 σε άλλες χώρες, το πλάνο όμως για την Ελλάδα τελεί ακόμα υπό συζήτηση.

Όπως είχαμε πληροφορηθεί νωρίτερα
, το Samsung Galaxy S III θα διατεθεί χωρίς εξαίρεση από όλα τα δίκτυα, Cosmote, Vodafone και Wind, χωρίς έστω περιορισμένης διάρκειας αποκλειστικότητα σε κανένα από αυτά, και με υπό διαπραγμάτευση βαθμό συνεπιδότησης της αγοράς από την Samsung και τα δίκτυα, που θα το καταστήσουν πιο προσιτό.

  • Υπηρεσία μουσικής από την Samsung με το Music Hub Store
    Μουσική προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της η Samsung, με τους χρήστες του νέου Samsung Galaxy S III να καθίστανται οι πρώτοι που θα την ακούνε με τεχνολογία ροής, από ένα ρεπερτόριο 19 εκατομμυρίων τραγουδιών αντί 10 ευρώ το μήνα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024