Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φορητός εκτυπωτής, scanner και φωτοαντιγραφικό από την Hewlett Packard

Φορητός εκτυπωτής, scanner και φωτοαντιγραφικό από την Hewlett Packard

Τον Ιούνιο του 2012 κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά ο HP Officejet 150 Mobile All-in-One, ένα φορητό πολυμηχάνημα που λειτουργεί ως φορητό scanner, φωτοαντιγραφικό και εκτυπωτής. Ο HP Office 150 Mobile επικοινωνεί με Bluetooth και μπορεί να τυπώσει μέχρι και 500 σελίδες με μια φόρτιση, ανακοίνωσε η Hewlett Packard.

Τον Ιούνιο του 2012 κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά ο HP Officejet 150 Mobile All-in-One, ένα φορητό πολυμηχάνημα που λειτουργεί ως φορητό scanner, φωτοαντιγραφικό και εκτυπωτής.

Ο HP Office 150 Mobile επικοινωνεί με Bluetooth με «επιλεγμένα notebook και smartphone», τυπώνει μέσω e-mail και σαρώνει σε PDF ή JPEG.

Λόγω της υποστήριξης των πολλαπλών αυτών λειτουργιών ο HP Officejet 150 Mobile θεωρείται ένας από τους πρώτους εκτυπωτές A4, All-in-one στον κόσμο. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που χρειάζονται μια μικρή και ανθεκτική λύση εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής όταν βρίσκονται σε κίνηση.

Ο φορητός inkjet τυπώνει έως 22 σελίδες το λεπτό (μαύρο) ή 18 σελίδες το λεπτό, με χρώμα και έχει tray για 50 σελίδες, φορητός γαρ.

Σύμφωνα με την HP, διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο Bluetooth για εκτύπωση «από επιλεγμένα notebooks και smartphones» (συμπεριλαμβανομένων Windows Phone και Blackberry). Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας που διαθέτει αρκετή ισχύ για εκτύπωση έως και 500 σελίδων, όταν είναι πλήρως φορτισμένη. Χρησιμοποιεί το ίδιο καλώδιο ρεύματος με τα notebook της HP.

Ο Officejet 150 Mobile υποστηρίζει την σάρωση (έως 600dpi) με αποστολή σε PC, με e-mail, σε USB ή σε κάρτες μνήμης υπό μορφή PDF ή εικόνας JPEG.

Η τιμή του HP Officejet 150 Mobile All-in-One ανέρχεται στα €399 και η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HP Officejet 150 Mobile All-in-one (pdf).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024