Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβάθμιση στα Windows 8 Pro με €15 για τους χρήστες νέων PC με Windows 7

Αναβάθμιση στα Windows 8 Pro με €15 για τους χρήστες νέων PC με Windows 7

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στην λίστα των χωρών στις οποίες οι χρήστες θα δικαιούνται αναβάθμιση με 14,99 ευρώ στα Windows 8 Professional όταν αυτά κυκλοφορήσουν, εφόσον αγοράσουν «ενδεδειγμένο» υπολογιστή  με προεγκαταστημένα Windows 7 από τις 2 Ιουνίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013.

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στην λίστα των χωρών στις οποίες οι χρήστες θα δικαιούνται αναβάθμιση με 14,99 ευρώ (με ΦΠΑ) στα Windows 8 Professional όταν αυτά κυκλοφορήσουν, εφόσον αγοράσουν «ενδεδειγμένο» υπολογιστή με προεγκαταστημένα Windows 7 από τις 2 Ιουνίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013.

Η Microsoft Ελλάς επιβεβαιώνει στο tech.in.gr ότι η προσφορά Windows Upgrade ισχύει σε 131 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Έτσι, όσοι επιθυμούν να αγοράσουν άμεσα υπολογιστή μπορούν να το κάνουν με την διαβεβαίωση ότι θα έχουν την αναβάθμιση με σχετικά μικρό κόστος.

Η προσφορά ισχύει για συστήματα με Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ή Ultimate και έγκυρο πιστοποιητικό αυθεντικότητας του λειτουργικού για τον κατασκευαστή. Δείτε αναλυτικότερα τα στοιχεία επιλεξιμότητας.

Στοιχεία επιλεξιμότητας

Η προσφορά αφορά σε πρόσωπα (όπως π.χ. οικιακούς χρήστες, μαθητές ή ερασιτέχνες) τα οποία θα προμηθευτούν αποδεκτό υπολογιστή. Αποδεκτός υπολογιστής είναι ένας νέος υπολογιστής η αγορά του οποίου έχει γίνει κατά το διάστημα που ισχύει η προσφορά με έγκυρο πιστοποιητικό γνησιότητας και κωδικό προϊόντος Windows 7 OEM για τις παρακάτω εκδόσεις προεγκατεστημένες στον υπολογιστή:

  • Windows 7 Home Basic,
  • Windows 7 Home Premium,
  • Windows 7 Professional, ή
  • Windows 7 Ultimate
  • Το λειτουργικό σύστημα Windows 7 Starter Edition δεν είναι επιλέξιμο για αυτή την προσφορά

Η τιμή της προσφοράς περιορίζεται σε μία προσφορά αναβάθμισης ανά αγορά υπολογιστή με μέγιστο όριο τις πέντε προσφορές αναβάθμισης ανά πελάτη.

Τα PC με Windows 7 πρέπει να έχουν αγοραστεί από τις 2 Ιουνίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013 και οι χρήστες να αξιοποιήσουν την προσφορά για το πρόγραμμα αναβάθμισης πριν το τέλος Φεβρουαρίου 2013.

Οι χρήστες που εγγράφονται στο πρόγραμμα Windows Upgrade Offer θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 8 από την πρώτη κιόλας μέρα που αυτά θα καταστούν διαθέσιμα.

  • Η αγορά της αναβάθμισης περιλαμβάνει δωρεάν υποστήριξη εγγύησης από τη Microsoft για 90 ημέρες. Το διάστημα των 90 ημερών ξεκινά με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και της ενεργοποίησης των Windows 8

Όσοι εγγραφούν στο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς μίας έκδοσης των Windows 8 Pro με δυνατότητα λήψης (μέσω Διαδικτύου). Υπάρχει διαθέσιμο προαιρετικό DVD εγκατάστασης έναντι πρόσθετης χρέωσης, πλέον των εξόδων αποστολής και φόρων ή δασμών που ενδέχεται να ισχύουν. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους αντίγραφο εγκατάστασης σε δίσκο DVD ή μονάδα USB, μετά τη λήψη των Windows 8.

  • Κάθε άδεια αναβάθμισης θα ισχύει μόνο για έναν υπολογιστή και θα μπορεί να εγκαθίσταται σε υπολογιστές με έγκυρη άδεια βάσης για το λειτουργικό σύστημα το οποίο επιδέχεται αναβάθμισης (δηλαδή Windows XP SP3, Windows Vista ή Windows 7).
  • Παρ’ όλο που η προσφορά θα περιορίζεται σε επιλέξιμους πελάτες οι οποίοι θα αγοράσουν αποδεκτό υπολογιστή, η αναβάθμιση μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή κατάλληλο για Windows, με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα της επιλογής του πελάτη.

Προς το παρόν, η δυνατότητα εγγραφής στο Windows Upgrade Offer στην διεύθυνση https://windowsupgradeoffer.com/el/ δεν είναι διαθέσιμη (ξεκινά στις 2 Ιουνίου 2012). Η Microsoft δέχεται ήδη προεγγραφές ώστε να επιστρέψουν οι χρήστες για την εγγραφή και την επικύρωση του προγράμματος.

Πέραν της προσφοράς Windows Upgrade που απευθύνεται στους καταναλωτές που θα αγοράσουν PC με προεγκατεστημένα Windows 7, η Microsoft θα ανακοινώσει εντός των επόμενων μηνών επιπλέον προσφορές που θα δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές που ήδη έχουν υπολογιστή με Windows 7 να αναβαθμίσουν σε Windows 8, ταυτόχρονα με την ευρεία διάθεσή τους.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024