Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nike+ Kinect Training ή Γυμναστική στο σπίτι με το Κinect

Nike+ Kinect Training ή Γυμναστική στο σπίτι με το Κinect

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστικής στο σπίτι δημιούργησαν από κοινού Microsoft και Nike, το οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες του αισθητήρα της παιχνιδομηχανής της πρώτης και την εμπειρία αθλητών που συνεργάζονται με την δεύτερη. Μαζί δημιουργούν «μια νέα εποχή για το home fitness», είπαν κατά την ανακοίνωση του Nike+ Kinect Training στην μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3 2012.

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστικής στο σπίτι δημιούργησαν από κοινού Microsoft και Nike, το οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες του αισθητήρα Kinect της παιχνιδομηχανής της πρώτης και την εμπειρία αθλητών που συνεργάζονται με την δεύτερη. Μαζί δημιουργούν «μια νέα εποχή για το home fitness», είπαν κατά την ανακοίνωση του Nike+ Kinect Training στην μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3 2012.

Όποιος και να είναι ο στόχος εκγύμνασης, το Nike+ Kinect Training παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, δηλώνουν. Μέσω του Kinect, οι προσωπικοί γυμναστές με την εμπειρία τους μπορούν να δουν τις κινήσεις, να αξιολογήσουν τη φυσική δύναμη και να δούνε πόσο αθλητικός είναι ο αθλούμενος, να εστιάσουν σε περιοχές που χρειάζονται βελτίωση και να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πλάνο ασκήσεων. Οι συμβουλές δίνονται σε πραγματικό χρόνο ώστε να βεβαιώνεται ότι οι θέσεις και οι κινήσεις είναι σωστές. Το εξατομικευμένο πρόγραμμα του Nike+ Kinect Training εξελίσσεται όσο χρησιμοποιείται.
{{{related}}}
Το Kinect γίνεται το «μάτι» για τους γυμναστές του Nike+ Kinect Training, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο συσχέτισης και προσωποποίησης στο πρόγραμμα, όπου δύσκολα διακρίνει κανείς τα όρια ανάμεσα στις ασκήσεις με τον personal trainer και στο παιχνίδι.

Με το Nike+ Kinect Training, οι ασκήσεις της Nike μπορούν να εξειδικευτούν για τον καθένα – από έναν επαγγελματία αθλητή έως κάποιον που μόλις ξεκίνησε να αθλείται.

Σύμφωνα με τις εταιρείες, δίνει σε όλους πρόσβαση ακόμα και σε επίπεδα ασκήσεων που δίνεται στους επαγγελματίες αθλητές και ενώνει την τεχνογνωσία των μεγαλύτερων αθλητών στον κόσμο με την τεχνολογία του αισθητήρα Kinect για Xbox 360.

Η άσκηση μπορεί να εμπλουτιστεί με νέες δοκιμασίες, με την πρόσκληση φίλων και ενημέρωση για την υλοποίηση του προσωπικού προγράμματος από το αντίστοιχο app στο κινητό για την επόμενη άσκηση.

Το Nike+ Kinect Training θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Kinect για Xbox 360 κατά την περίοδο των διακοπών του 2012.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024