Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Microsoft παρουσιάζει τα οφέλη των Windows 8 για τις επιχειρήσεις

H Microsoft παρουσιάζει τα οφέλη των Windows 8 για τις επιχειρήσεις

Η Microsoft Corp. παρουσίασε στο TechEd North America τα οφέλη που φέρνουν τα Windows 8 στις επιχειρήσεις μέσα από τις ενισχυμένες βασικές αρχές, τα νέα χαρακτηριστικά για επιχειρήσεις και την ισχυρή συμβατότητα με εφαρμογές.

Η Microsoft Corp. παρουσίασε στο TechEd North America τα οφέλη που φέρνουν τα Windows 8 στις επιχειρήσεις μέσα από τις ενισχυμένες βασικές αρχές, τα νέα χαρακτηριστικά για επιχειρήσεις και την ισχυρή συμβατότητα με εφαρμογές.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε αναβαθμίσεις σε διάφορα προϊόντα στο Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP), με σκοπό να βοηθήσει τους οργανισμούς να διαχειριστούν, να προστατέψουν και να ενισχύσουν την εμπειρία των Windows.

«Ο αρχικός σχεδιασμός των Windows 8 τα καθιστά έτοιμα για επιχειρήσεις», ανέφερε ο Antoine Leblond, corporate vice president, Windows Web Services, Microsoft Corp. «Προσθέτοντας χαρακτηριστικά που φέρνουν νέες δυνατότητες στην εργασία εν κινήσει, στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια, τα Windows 8 θα ικανοποιήσουν ιδιαίτερα τους developers, τους επαγγελματίες της πληροφορικής, καθώς και τους εργαζόμενους».

Αναβαθμίσεις για διάφορα προϊόντα MDOP είναι πλέον διαθέσιμες για κατέβασμα, επιτρέποντας στους οργανισμούς να κάνουν virtualization, να διαχειρίζονται και να αποθηκεύουν δεδομένα, εφαρμογές και εμπειρίες των χρηστών στα Windows.

H beta για το Microsoft BitLocker Administration and Monitoring (MBAM) 2.0 δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προστατέψουν με ευκολία τα δεδομένα τους με το BitLocker και το BitLocker To Go. Η λήψη της έκδοσης beta είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.microsoft.com/getMBAM .

Τόσο η Microsoft Advanced Group Policy Management (AGPM) 4.0 Service Pack 1 beta, όσο και η release candidate έκδοση για το Diagnostics and Recovery Toolset (DaRT) 8 είναι διαθέσιμες, με υποστήριξη για την Windows 8 Release Preview. Η beta για το AGPM και η DaRT 8 release candidate είναι αμφότερες διαθέσιμες online.

Η δεύτερη beta για το User Experience Virtualization (UE-V) θα είναι επίσης διαθέσιμη μέχρι το τέλος Ιουνίου. Το UE-V είναι σχεδιασμένο να δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αλλάζουν τη συσκευή τους και να διατηρούν την εμπειρία τους χωρίς να ρυθμίζουν ξανά τις εφαρμογές τους ή τις ρυθμίσεις τους στα Windows 7 και Windows 8.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά στη δεύτερη beta είναι:

  • Η περιαγωγή ρυθμίσεων συστήματος μεταξύ Windows 7 και Windows 8
  • Η υποστήριξη για επιπλέον ρυθμίσεις λειτουργικού συστήματος, όπως το μενού Εκκίνησης, το Taskbar και τα Folders
  • Η υποστήριξη για Group Policy προκειμένου να διασφαλίζεται ομοιομορφία στη διαμόρφωση των agents
  • Η περιαγωγή και συγχρονισμός ρυθμίσεων μεταξύ Internet Explorer 8, 9 και 10.

Για να κατεβάσετε την έκδοση Windows 8 Release Preview και να τη δοκιμάσετε στο επιχειρηματικό περιβάλλον επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://preview.windows.com.

Επιπλέον πληροφορίες για τα Windows 8 για επιχειρήσεις είναι διαθέσιμες στο Windows for your Business Blog ή στην ιστοσελίδα των Windows 8 Enterprise

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024