Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sailbooking.gr για την ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών

Sailbooking.gr για την ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών

Σε λειτουργία τέθηκε πρόσφατα το sailbooking.gr, μια πλατφόρμα για την προβολή και την κράτηαση online ιστιοπλοϊκών σκαφών. Στόχος της πρωτοβουλίας, η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα. Στην πλατφόρμα «ανεβαίνουν» τα στοιχεία σκαφών προς ενοικίαση από τους ιδιοκτήτες και λάτρεις της ιστιοπλοϊας που αναζητούν το κατάλληλο σκάφος, στην σωστή τιμή.

Σε λειτουργία τέθηκε πρόσφατα το sailbooking.gr μια πλατφόρμα για την προβολή και την κράτηαση online ιστιοπλοϊκών σκαφών. Στόχος της πρωτοβουλίας, την οποία υπογράφει ο
Μαρίνος Μαρκοζάνες, η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα. Όπως δήλωσε στο tech.in.gr, ο κος Μαρκοζάνες το sailbooking.gr λειτούργησε πιλοτικά από τον Απρίλιο και έχει ήδη βρει ικανοποιητική ανταπόκριση από αμφότερες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, ιδιοκτήτες σκαφών και ιστιοπλόους.

Η πλατφόρμα sailbooking.gr απευθύνεται αφενός σε ιστιοπλόους που θέλουν να ενοικιάσουν το κατάλληλο σκάφος για τις ανάγκες τους, στη σωστή τιμή, αλλά και σε ιδιοκτήτες επαγγελματικών ιστιοπλοϊκών, που επιθυμούν να διαθέσουν το σκάφος τους προς ενοικίαση σε τιμή που να ανταποκρίνεται στην κατάστασή του, αλλά και στο γενικότερο οικονομικό περιβάλλον.

Το sailbooking.gr αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα online κράτησης αμιγώς ιστιοπλοϊκών σκαφών, καθώς ο ενδιαφερόμενος στην αναζήτησή του, εκτίθεται άμεσα στις τελικές τιμές ανά σκάφος, χωρίς να απαιτείται να υποβάλλει αίτημα για λήψη προσφοράς. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την κράτησή του εκείνη τη στιγμή. Ταυτόχρονα, ενοικιάζει το συγκεκριμένο σκάφος που έχει επιλέξει και όχι κάποιο άλλο, αντίστοιχου τύπου.

Η διαδικασία ενοικίασης σκάφους είναι ιδιαίτερα απλοποιημένη, προσφέροντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο κάθε ενδιαφερόμενος πριν πραγματοποιήσει την κράτησή του.

Οι πληρωμές στηρίζονται στην πλατφόρμα του PayPal, διαθέτοντας έτσι την εγγύηση των ασφαλών συναλλαγών του διεθνούς οργανισμού πληρωμών.

Βασικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας είναι η δημιουργία της σχέσης μεταξύ ιδιοκτήτη σκάφους και ενοικιαστή, καθώς δεν παρεμβαίνει μεταξύ τους. Συνεπώς, η προσωπική σχέση των δύο μερών βοηθά τόσο στην καλύτερη εξυπηρέτηση, όσο και στην αποφυγή της απρόσωπης διεκπεραίωσης των διαδικασιών.

Στόχος της πλατφόρμας sailbooking.gr είναι να συμβάλλει στην προβολή του θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας, προσφέροντας σε Έλληνες και αλλοδαπούς ιστιοπλόους την ευκαιρία να αναζητήσουν αξιόπλοα σκάφη σε χαμηλές τιμές. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του ιδιοκτήτη επαγγελματικού ιστιοπλοϊκού σκάφους, που του επιτρέπει να προβάλλει τη διαθεσιμότητα του σκάφους του, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η αμοιβή της πλατφόρμας προκύπτει μόνο σε περίπτωση κράτησης, με το σύστημα της προμήθειας επί του ναύλου, η οποία είναι ίδια για όλους τους συνεργάτες-ιδιοκτήτες και ανεξάρτητη από τον αριθμό σκαφών του κάθε ιδιοκτήτη.

To www.sailbooking.gr απευθύνεται τόσο σε μεμονωμένους ιδιοκτήτες σκαφών, όσο και σε εταιρείες με μεγάλο στόλο ιστιοπλοϊκών. Παράλληλα, συνεργάζεται και με γραφεία πρακτόρευσης σκαφών, καθώς δεν αποτελεί ανταγωνιστή τους, αλλά συναγωνιστή σε μια παράλληλη αγορά, την ηλεκτρονική.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024