Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένα Office 2010 ανά δευτερόλεπτο πουλάει η Microsoft

Ένα Office 2010 ανά δευτερόλεπτο πουλάει η Microsoft

Από το βήμα του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών, ο πρόεδρος του τμήματος Microsoft Office ανακοίνωσε ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν σήμερα το Microsoft Office, σε παγκόσμιο επίπεδο. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό είχε το Office 2010, η πιο δημοφιλής έκδοση στην ιστορία του Office, καθώς σήμερα πωλείται ένα Office 2010 στον κόσμο, ανά δευτερόλεπτο.

Από το βήμα του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών, ο Kurt DelBene, πρόεδρος του τμήματος Microsoft Office ανακοίνωσε ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν σήμερα το Microsoft Office, σε παγκόσμιο επίπεδο. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό είχε το Office 2010, η πιο δημοφιλής έκδοση στην ιστορία του Office, καθώς σήμερα πωλείται ένα Office 2010 στον κόσμο, ανά δευτερόλεπτο.

Ο DelBene ανακοίνωσε δύο νέες επενδύσεις στις οποίες προβαίνει η Microsoft και αφορά στους συνεργάτες για το Office 365:

  • Το Office 365 Open αποτελεί ένα νέο τρόπο για τη διάθεση του Office 365 από τους συνεργάτες. Εδραιώνει ένα παραδοσιακό μοντέλο μεταπώλησης που επιτρέπει στους συνεργάτες να αυξήσουν τα έσοδά τους, να παρέχουν τυποποιημένες υπηρεσίες με ενιαίο τιμολόγιο και να διαφυλάσσουν τη συνολική σχέση με τον πελάτη τους.
  • Τα Office 365 Advisors Program updates επιτρέπουν στους πιο ενεργούς από τους συνεργάτες να κερδίζουν περισσότερα εξαρχής με το Office 365. Ξεκινώντας από σήμερα, συνεργάτες που έχουν διαθέσει πάνω από 150 θέσεις εργασίας, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερα.

«Το τμήμα του Office δεν ήταν ποτέ ισχυρότερο και οι συνεργάτες έχουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία. Το Office χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και το Office 365 οδεύει προς το να αποτελέσει μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες που έχει προσφέρει ποτέ η εταιρία μας», ανέφερε ο DelBene. «Οι επενδύσεις που ανακοινώνουμε σήμερα θα πυροδοτήσουν ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον».
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024