Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παίξτε το παιχνίδι... συναισθημάτων στο google.com

Παίξτε το παιχνίδι… συναισθημάτων στο google.com

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θυμίζει easter egg ξεκινάει το Google στην κύρια σελίδα του, στην διεύθυνση www.google.com. Στην θέση του Ι'm feeling Lucky, η οποία οδηγεί απευθείας στο πρώτο αποτέλεσμα της μηχανής αναζήτησης, οι επιλογές... συναισθημάτων αυξήθηκαν. Εκτός από τυχερός μπορεί κανείς να αισθάνεται προβληματισμένος, πεινασμένος, παιχνιδιάρης ή απλά υπέροχα και η μηχανή θα ανταποκριθεί.

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θυμίζει easter egg ξεκινάει η Google στην κύρια σελίδα της, στην διεύθυνση www.google.com. Στην θέση του Ι’m feeling Lucky, η οποία οδηγεί απευθείας στο πρώτο αποτέλεσμα της μηχανής αναζήτησης, οι επιλογές… συναισθημάτων αυξήθηκαν.

Έτσι, εάν ο χρήστης οδηγήσει τον κέρσορά του πάνω στο κουμπί θα δει να εναλλάσσονται οι επιλογές για το Lucky, σε hungry, Artistic, Playful, Trendy, Stellar, Wonderful, Puzzled με ενδιαφέροντα, ενημερωτικά, διασκεδαστικά, χρήσιμα αποτελέσματα.

Δείτε ενδεικτικά παραδείγματα κάνοντας κλικ στις παρακάτω επιλογές και επισκεφτείτε το google.com για να δοκιμάσετε την δική σας τύχη -στις περισσότερες περιπτώσεις θα οδηγηθείτε σε διαφορετικές σελίδες των ίδιων παραπομπών.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

Την επόμενη φορά που θα ζητήσετε την λήψη μιας εφαρμογής από το Mac App Store, μεταβείτε στον φάκελο με τις εφαρμογές σας και ρίξτε μια ματιά στην ημερομηνία του αρχείου που κατεβάζετε. Θα γράφει 24 Ιανουαρίου 1984. Τα easter egg επιστρέφουν!

Ονομάζονται Easter Eggs και όπως αρέσει στα παιδιά να βρίσκουν τα πραγματικά πασχαλιάτικα αυγά, έτσι αρέσει και στους ανθρώπους που περνούν τη ζωή τους μπροστά σε μια οθόνη να τα ανακαλύπτουν στο… s

Κάποιοι τα αποδίδουν στην προσπάθεια των δημιουργών τους να κερδίσουν την υστεροφημία τους, άλλοι στη βιομηχανική κατασκοπεία στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου. Όπως και να ‘χει, οι καλλιτέχνες σχεδιαστές ολοκληρωμένων κυκλωμάτων έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα ίχνη τους στα τσιπ που πέρασαν από τα χέρια τους. Σήμερα, περισσότερα από 300 μικρο-γκράφιτι φιγουράρουν σε… ζωολογικό κήπο από πυρίτιο.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024