Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χειρόγραφες σημειώσεις με το Quick Memo στα smartphone L-style της LG

Χειρόγραφες σημειώσεις με το Quick Memo στα smartphone L-style της LG

Οι κάτοχοι smartphone της σειράς L της LG Electronics θα αποκτήσουν την δυνατότητα να μοιράζονται  χειρόγραφες σημειώσεις και να κάνουν επισημάνσεις σε οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τους. Η λειτουργία ονομάζεται Quick Memo και με αυτήν η LG επιχειρεί να πείσει τους κατόχους των smartphone της ότι το δικό της περιβάλλον χρήσης κάνει τα smartphone της να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων κινητών Android.

Οι κάτοχοι smartphone της σειράς L της LG Electronics θα αποκτήσουν την δυνατότητα να μοιράζονται χειρόγραφες σημειώσεις και να κάνουν επισημάνσεις σε οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τους. Η λειτουργία ονομάζεται Quick Memo και με αυτήν η LG επιχειρεί να πείσει τους κατόχους των smartphone της ότι το δικό της περιβάλλον χρήσης κάνει τα smartphone της να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων κινητών Android.

Η καθυστέρηση στην διάθεση των νεότερων εκδόσεων του λειτουργικού αποτελεί μόνιμο παράπονο των χρηστών smartphone με Android. Ωστόσο, η LG επιμένει ότι κάθε κατασκευαστής θα πρέπει να διατηρεί το δικαίωμα στην καινοτομία, αλλά και στην διαφοροποίηση των συσκευών του μέσω της ενσωμάτωσης του δικού της περιβάλλοντος διεπαφής, του γνωστού user interface.

Από τον Ιούλιο, η LG παρουσίασε το δικό της Optimus UI 3.0, που προορίζεται για τα τελευταία smartphone της με Ice Cream Sandwich. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών στο Optimus UI 3.0 είναι και το Quick Memo, με το οποίο ο χρήστης γράφει στην οθόνη με το δάχτυλό του.

Στο σχετικό κωμικό βίντεο για το Quick Memo, η LG δείχνει ότι ο χρήστης μπορεί ενώ μιλάει στο τηλέφωνο να στείλει γρήγορα ένα memo, σημειώνοντας μια διεύθυνση σε έναν χάρτη, γράφοντας έναν αριθμό τηλεφώνου, διορθώνοντας ένα διάγραμμα, προσθέτοντας ένα χειρόγραφο σχόλιο σε μια φωτογραφία ή προσθέτοντας επισημάνσεις σε μια ιστοσελίδα.

Η λειτουργία Quick Memo ενεργοποιείται από τα φυσικά πλήκτρα στο πλάι του τηλεφώνου, κρατάει ένα screenshot από την οθόνη -π.χ. μια φωτογραφία ή έναν χάρτη ή μια ιστοσελίδα- επάνω στην οποία ο χρήστης μπορεί να σημειώσει επιλέγοντας πάχος και χρώμα πένας. Μπορεί επίσης να σβήσει σαν να κρατά μια γόμα και να μοιραστεί το memo με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων με Bluetooth και e-mail.


Οι συσκευές LG Optimus L5 και το LG Optimus 4X HD, διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, είναι ήδη εξοπλισμένες με το Quick Memo της LG. Oι χρήστες των LG Optimus L3 και L7 μπορούν να αποκτήσουν αυτή τη λειτουργία μέσω αναβάθμισης του λογισμικού.
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024