Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To Nokia Asha 311 με οθόνη αφής και τσιπ 1GHz στην ελληνική αγορά

To Nokia Asha 311 με οθόνη αφής και τσιπ 1GHz στην ελληνική αγορά

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Asha 311 στην ελληνική αγορά, μια συσκευή με οθόνη αφής και επεξεργαστή 1GHz. Το Nokia Asha 311 κυκλοφορεί στις 27 Αυγούστου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 140-150 ευρώ περίπου.

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Asha 311 στην ελληνική αγορά, μια συσκευή με οθόνη αφής και επεξεργαστή 1GHz. Το Nokia Asha 311 κυκλοφορεί στις 27 Αυγούστου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 140-150 ευρώ περίπου.

Το Nokia Asha 311 προωθείται από την Nokia με όπλο τις δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης του τηλεφώνου και δηλώνει πως «έχει δημιουργηθεί για ψυχαγωγία»: Όλοι οι χρήστες λαμβάνουν ένα αποκλειστικό δώρο 40 παιχνιδιών EA που θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν –χωρίς να συνυπολογίζονται τυχόν κόστη για την λήψη των εφαρμογών μέσω κινητής τηλεφωνίας- και να κρατήσουν για πάντα. Ανάμεσά τους, Tetris, Bejeweled, Need for Speed: The Run και Fifa 2012. Διαθέτει επιπλέον 15 επίπεδα του Angry Birds προεγκατεστημένα στη συσκευή, «που αξιοποιούν ιδανικά την οθόνη αφής και τον επεξεργαστή 1GHz», αναφέρει η Nokia.

Το Nokia Asha 311 είναι μία πολύχρωμη, compact συσκευή με οθόνη αφής. Η Nokia υπόσχεται μία φωτεινή, πολύχρωμη και ανθεκτική στις γρατζουνιές οθόνη αφής με φίλτρα πόλωσης, που εξασφαλίζουν στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία με το μοναδικό και διασκεδαστικό user interface. Η συσκευή έχει κάμερα 3,2Mpixel και προεγκατεστημένους τους χάρτες Nokia Maps.

Το Nokia Asha 311 αξιοποιεί πλήρως το Nokia Browser 2.0, τη μεγάλη, πρόσφατη αναβάθμιση που ενσωματώνει την τεχνολογία cloud της Nokia για να μειώσει την κατανάλωση δεδομένων μέχρι και 90%, με αποτέλεσμα οι χρήστες να απολαμβάνουν ταχύτερη και φθηνότερη πρόσβαση στο Ίντερνετ. Η Nokia υποστηρίζει ότι οι ιστοσελίδες φορτώνονται τρεις φορές πιο γρήγορα συγκριτικά με συσκευές χωρίς περιήγηση που δεν την βελτιστοποιούν με την μέθοδό της, κάνοντας πιο εύκολο για τους χρήστες να επιλέγουν ανάμεσα στις περισσότερες από 10.000 διαθέσιμες διαδικτυακές εφαρμογές για το τηλέφωνό της. Επίσης, προσφέρει μία πιο πλούσια και πιο διαδραστική εμπειρία ενώ χρησιμοποιεί λιγότερα δεδομένα από μία συμβατική εφαρμογή.

H Nokia εξέδωσε την δεύτερη έκδοση του προγράμματος πλοήγησης στο Διαδίκτυο που φέρουν όλα τα κινητά της με το δικό της λειτουργικό Series 40, όπως τα νεότερα πολύχρωμα Nokia Asha, το Nokia C3-00, το Nokia C2-03 και το Nokia X3-02, αλλά και εκατομμύρια «απλά» κινητά τηλέφωνα που άρχισαν να διατίθενται το 1995. Με το Nokia Browser 2.0 υπόσχεται έως και 90% μείωση στην διακίνηση δεδομένων, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου αλλά και χρήματος όταν ο χρήστης Nokia μπαίνει στο δίκτυο μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024