Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάμερα με Android η Nikon Coolpix  S800c

Κάμερα με Android η Nikon Coolpix S800c

Η compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix S800c είναι η πρώτη κάμερα της Nikon με Android, το λειτουργικό σύστημα της πλειονότητας των smartphone και των tablet. Ο φωτογράφος αποκτά σύνδεση στο Διαδίκτυο (μόνο) μέσω Wi-Fi, μπορεί να πλοηγηθεί στο Web και να κατεβάζει  app στην κάμερα, που μπορεί να αφορούν στην επεξεργασία των λήψεών του ή στην κοινοποίησή τους και άλλα, δεν περιορίζεται όμως απαραίτητα στην φωτογραφία και στο βίντεο.

Η compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix S800c είναι η πρώτη κάμερα της Nikon με Android, το λειτουργικό σύστημα της πλειονότητας των smartphone και των tablet. Ο φωτογράφος αποκτά σύνδεση στο Διαδίκτυο (μόνο) μέσω Wi-Fi, μπορεί να πλοηγηθεί στο Web και να κατεβάζει app στην κάμερα, που μπορεί να αφορούν στην επεξεργασία των λήψεών του ή στην κοινοποίησή τους και άλλα, δεν περιορίζεται όμως απαραίτητα στην φωτογραφία και στο βίντεο.

Η Coolpix S800c με Android παρέχει πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών της Google, το
Google Play από το οποίο οι φωτογράφοι μπορούν να κατεβάζουν κάθε λογής
app. Η Nikon αναφέρεται στην ανακοίνωσή της σε παιχνίδια, χρηστικές
εφαρμογές και προσωπικής επικοινωνίας, ακόμα και e-mail- και θυμίζει ότι
προσφέρει το δικό της δικτυακό τόπο για την αποθήκευση και το μοίρασμα
φωτογραφιών, το my Picturetown.

Η Coolpix S800c με φακό NIKKOR με οπτικό zoom 10x και αισθητήρα 16Mpixel BSI CMOS υποστηρίζει επίσης την άμεση κοινοποίηση αξιόλογων φωτογραφιών σε Facebook, Google+ και Twitter.

Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την μηχανή για να μπουν στο Facebook, να δουν φωτογραφίες και βίντεο φίλων και πολλά άλλα, αυτονόητα σε smartphone ή tablet, απευθείας στην οθόνη 3,5 ιντσών Coolpix S800c. H κάμερα διαθέτει GPS, γεγονός που επιτρέπει την εγγραφή γεωγραφικών πληροφοριών σε κάθε λήψη. Όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi, η Coolpix S800c μπορεί να στείλει ασύρματα τις λήψεις σε smartphone ή tablet (δεν δέχεται κάρτες SIM για σύνδεση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας).

H Nikon Coolpix S800c αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο 2012 με προτεινόμενη τιμή λιανικής περίπου 350 δολάρια.

{{{related}}}

Associated Press,In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024