Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Apple ζητάει να αποσυρθούν οκτώ smartphone της Samsung από τις ΗΠΑ

H Apple ζητάει να αποσυρθούν οκτώ smartphone της Samsung από τις ΗΠΑ

«Όλα τα απαραίτητα μέτρα» δηλώνει ότι θα λάβει η Samsung για να αποφύγει την οριστική απόσυρση οκτώ smartphone της από την αμερικανική αγορά. Η Apple, με όπλο την απόφαση των ενόρκων στην γνωστή δικαστική μάχη των ημερών στις ΗΠΑ, ζητά να σταματήσει η εισροή εσόδων από προϊόντα που όπως αποδείχτηκε είναι σχεδιασμένα μέσα κι έξω κατ'εικόνα και καθ' ομοίωσιν του δικού της iPhone.

«Όλα τα απαραίτητα μέτρα» δηλώνει ότι θα λάβει η Samsung για να αποφύγει την οριστική απόσυρση οκτώ smartphone της από την αμερικανική αγορά. Η Apple, με όπλο την απόφαση των ενόρκων στην γνωστή δικαστική μάχη των ημερών στις ΗΠΑ, ζητά να σταματήσει η εισροή εσόδων από προϊόντα που όπως αποδείχτηκε είναι σχεδιασμένα μέσα κι έξω κατ’εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του δικού της iPhone.

Η δικαστής Λούσι Κοχ θα εκδώσει την απόφασή της στις 20 Σεπτεμβρίου 2012. Πιθανά μέτρα θεωρούνται νομικές ενέργειες για να καθυστερήσει η εφαρμογή μη ευνοϊκής απόφασης, η υποβολή έφεσης αλλά και η αντικατάσταση των επίμαχων smartphone με ανασχεδιασμένα.

Το αίτημα απόσυρσης αφορά στα ακόλουθα (προγενέστερα) μοντέλα στις ΗΠΑ:

  • Galaxy S 4G,
  • Galaxy S II AT&T,
  • Galaxy S II Skyrocket,
  • Galaxy S II T-Mobile,
  • Galaxy S II Epic 4G,
  • Galaxy S Showcase,
  • Droid Charge
  • Galaxy Prevail

Πάντως, η Sasmung έχει ήδη προετοιμαστεί και έχει βρει εναλλακτικές λύσεις για δύο από τις κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες της Apple που βρέθηκε να χρησιμοποιεί χωρίς άδεια, οι οποίες αφορούν στο λογισμικό των «έξυπνων» κινητών της τηλεφώνων.

Το Samsung Galaxy S III δεν περιλαμβάνεται στην λίστα, καθώς δεν το αφορούσε η μήνυση της Apple που εκδικάστηκε. Ωστόσο, η Apple επιδιώκει την απαγόρευση της πώλησης και του κορυφαίου smartphone της Samsung στις ΗΠΑ με διαφορετική μηνυτήρια αναφορά, μεταδίδει η εφημερίδα Wall Street Journal.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024