Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι μας είπε η Cosmote για το iPhone 5

Τι μας είπε η Cosmote για το iPhone 5

Με αφορμή την επικείμενη ανακοίνωση του iPhone 5, ζητήσαμε και από την Cosmote ένα σχόλιο για τα σχέδιά της. Στην απάντησή της, η εταιρεία μας θυμίζει τα πακέτα Internet Any Way που θέτουν στην διάθεση του χρήστη τα MB του προγράμματος από διαφορετικές συσκευές, και μιλάει για τα σχέδιά της για το 4G LTE, επιβεβαιώνοντας τουλάχιστον μια φήμη για το iPhone 5.

Με αφορμή την επικείμενη ανακοίνωση του iPhone 5, ζητήσαμε και από την Cosmote ένα σχόλιο για τα σχέδιά της. Στην απάντησή της, η εταιρεία μας θυμίζει τα πακέτα Internet Any Way που θέτουν στην διάθεση του χρήστη τα MB του προγράμματος από διαφορετικές συσκευές, και μιλάει για τα σχέδιά της για το 4G LTE, επιβεβαιώνοντας τουλάχιστον μια φήμη για το iPhone 5 -ότι θα αξιοποιεί τα ταχύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το iPhone 5 θα έρθει στην Ελλάδα σχετικά γρήγορα (στις αρχές Οκτωβρίου). Απομένει να δούμε εάν η πρακτική του παρελθόντος θα επαναληφθεί με το νέο iPhone να επιδοτείται σημαντικά στα διετή συμβόλαια στο πάγιο των 55-60 ευρώ ή θα υπάρξει κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση, καθώς και πόσο θα μειωθούν οι τιμές του iPhone 4S στα συμβόλαια.

Δείτε τι μας απάντησε η Cosmote και βάλτε στα bookmark σας το άρθρο μέσα από το οποίο θα συζητήσουμε για όλα όσα θα ανακοινώσει σε λίγο η Apple, στις 8:00μμ ώρα Ελλάδας:

«Η COSMOTE ως ηγέτης και πρωτοπόρος στην αγορά τηλεπικοινωνιών, εστιάζει στη δυναμική αγορά του Mobile Internet από κινητό, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των αναγκών όλων των καταναλωτών της. Έτσι προσφέρει εύρος επιλογών, μέσω προγραμμάτων συμβολαίου που συνδυάζουν ομιλία και Internet ή πακέτων μόνο για πρόσβαση Internet, καθώς και μία μεγάλη γκάμα smartphones, από προσιτά μοντέλα έως state-of-the-art όπως το iPhone.

Το 2011 η COSMOTE άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική αγορά, με την αποκλειστική διάθεση των πρωτοποριακών προγραμμάτων COSMOTE Internet Any Way, που επιτρέπουν τη χρήση των MB για σερφάρισμα στο Ιnternet από το κινητό, το laptop ή το tablet, με ένα μόνο πάγιο. Έτσι, με τα προγράμματα αυτά που μόνο η COSMOTE προσφέρει στην αγορά, ο χρήστης απολαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στην περιήγηση του στον κόσμο του Internet!

Με τις προϊοντικές προτάσεις για πρόσβαση στο Mobile Internet, η COSMOTE δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, όπου κι αν βρίσκονται. Έτσι, μπορούν να είναι πάντοτε online από το κινητό τους, να έχουν πρόσβαση στα δημοφιλή social networks, να στέλνουν και να λαμβάνουν email, να μαθαίνουν έγκαιρα όλες τις εξελίξεις, να κατεβάζουν αρχεία ήχου, εικόνας & βίντεο και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα με τη σιγουριά του δικτύου της COSMOTE.

Υπενθυμίζεται ότι η COSMOTE εστιάζοντας στη βέλτιστη εμπειρία των πελατών της, μέσα από συνεχείς αναβαθμίσεις του δικτύου της κατά τους τελευταίους 12 μήνες, σε όλη την Ελλάδα, αύξησε τη μέση ταχύτητα χρήστη κατά 40% και παράλληλα επέκτεινε το ήδη προηγμένο 3G δίκτυο της κατά 25%. Ενώ πρόσφατα η εταιρεία κατέκτησε και τη διάκριση της «Μέγιστης Απόδοσης 3G δικτύου», στο πλαίσιο της συγκριτικής έρευνας σε mobile internet που πραγματοποίησε το PC Magazine.

Την ίδια στιγμή, καταγράφοντας μια ακόμη πρωτιά για το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο, η εταιρεία ξεκινά πρώτη στην Ελλάδα την ανάπτυξη κινητού ευρυζωνικού δικτύου 4G τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution).

Έχοντας ήδη υλοποιήσει και πάλι πρώτη στην Ελλάδα, πιλοτικό δίκτυο 4G τεχνολογίας LTE σε αστικό περιβάλλον με τις σχετικές δοκιμές σε εργαστηριακό επίπεδο, η COSMOTE προχωρά στη σταδιακή ανάπτυξη του νέου δικτύου 4G με την εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού αρχικά σε επιλεγμένα σημεία. Το δίκτυο 4G επιτρέπει πολλαπλάσιες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των πελατών. Χαρακτηριστικό είναι πως, κατά μέσο όρο, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν μια ταινία HD σε 2-3 λεπτά.

Όλα τα παραπάνω έρχονται να επισφραγίζουν ότι αναβαθμίζοντας σταθερά το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και τις υπηρεσίες που προσφέρει, η COSMOTE συνεχίζει να πρωτοπορεί και να επιβεβαιώνει, ότι προτεραιότητά της είναι η κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών της.»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024