Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινάμε 4G θυμίζει η Cosmote, έρχεται το iPhone 5 4G

Ξεκινάμε 4G θυμίζει η Cosmote, έρχεται το iPhone 5 4G

«Σύντομα» θα έρθει στην Ελλάδα το iPhone 5 ανακοίνωσε η Cosmote, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα των δικτύων τέταρτης γενιάς με αφορμή το γεγονός ότι το iPhone υποστηρίζει για πρώτη φορά τα «10 φορές πιο γρήγορα» δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

«Σύντομα» θα έρθει στην Ελλάδα το iPhone 5 ανακοίνωσε η Cosmote, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα των δικτύων τέταρτης γενιάς με αφορμή το γεγονός ότι το iPhone υποστηρίζει για πρώτη φορά τα «10 φορές πιο γρήγορα» δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Η Cosmote επισημαίνει πως ξεκινά πρώτη στην Ελλάδα την ανάπτυξη κινητού ευρυζωνικού δικτύου τεχνολογίας 4G, το οποίο επιτρέπει πολλαπλάσιες ταχύτητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο αλλά και χρήση προηγμένων εφαρμογών multimedia, όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των πελατών.

Επίσης, σε ότι αφορά στην κάλυψη και τις ταχύτητες στο δίκτυο 3G η Cosmote δηλώνει ότι τους τελευταίους δώδεκα μήνες αύξησε τη μέση ταχύτητα χρήστη κατά 40% και παράλληλα επέκτεινε το ήδη προηγμένο 3G δίκτυό της κατά 25%. Μάλιστα, ξεκίνησε καμπάνια για το δίκτυό της, με αφορμή και τη διάκριση της «Μέγιστης Απόδοσης» σε συγκριτική έρευνα που πραγματοποίησε το έγκυρο περιοδικό PC Magazine για το Μobile Ιnternet σε όλα τα δίκτυα κινητής. Το δίκτυο της COSMOTE σημείωσε την ταχύτερη, πιο αξιόπιστη και σταθερή απόδοση στο σύνολο των σημείων όπου έγιναν οι δοκιμές.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση του δικτύου για το iPhone 5, αλλά και τις πληροφορίες μας για την διάθεση του iPhone 5 στην Ελλάδα, και να προσθέσουμε σε αυτές πως τα ελληνικά δίκτυα θα είναι «συντονισμένα».

«Το νέο iPhone 5 είναι 18% πιο λεπτό από την αμέσως προηγούμενη έκδοση, ζυγίζει 112 γραμμάρια, 20% πιο ελαφρύ, και έχει οθόνη τεσσάρων ιντσών!

Ακόμα πιο αποδοτικό καθώς διαθέτει τσιπ Α6 και με αυτονομία σαφώς βελτιωμένη καθώς μπορεί να λειτουργεί ως και 8 ώρες με περιήγηση στο Internet σε δίκτυα τέταρτης γενιάς και να διαρκεί σε συνθήκες stand by, ως και 225 ώρες.

Μια άλλη καινοτομία είναι τα τρία μικρόφωνα και βεβαίως η βελτιωμένη κάμερα, το iSight: παραμένει μεν 8 megapixel, αλλά είναι μικρότερη από την προηγούμενη έκδοση και θα μπορεί με την επιλογή panorama να βγάζει εντυπωσιακές πανοραμικές φωτογραφίες 28 megapixel! Επιπλέον ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών κατά τη διάρκεια μαγνητοσκόπησης των full hd βίντεο.

Θα υποστηρίζει τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα τέταρτης γενιάς (LTE) που είναι 10 φορές πιο γρήγορα από το περιβάλλον 3G. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι 1η στην Ελλάδα η COSMOTE ξεκινά την ανάπτυξη κινητού ευρυζωνικού δικτύου 4G τεχνολογίας το οποίο επιτρέπει πολλαπλάσιες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο αλλά και χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των πελατών.

Το iPhone 5 θα κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μαύρο ή λευκό θα κυκλοφορήσει στις πρώτες αγορές (ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Αυστραλία ,Ιαπωνίας) στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ σύντομα αναμένεται και στη χώρα μας.»

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024