Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι μας είπε η Wind για το iPhone 5 και το δίκτυο 4G LTE

Τι μας είπε η Wind για το iPhone 5 και το δίκτυο 4G LTE

H WIND δηλώνει ήδη έτοιμη να υποδεχθεί το δίκτυο 4G τεχνολογίας LTE. «Όταν οι συνθήκες είναι πρόσφορες στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά για τη λειτουργία του δικτύου 4ης γενιάς, η WIND με μια απλή αναβάθμιση λογισμικού στο υπάρχων δίκτυο της, που και τώρα υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία, θα προσφέρει άμεσα τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του νέου δικτύου στους συνδρομητές της», απαντά στο tech.in.gr.

H WIND δηλώνει έτοιμη να υποδεχθεί το δίκτυο 4G τεχνολογίας LTE, «όταν οι συνθήκες είναι πρόσφορες στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά για τη λειτουργία του δικτύου 4ης γενιάς». «Με μια απλή αναβάθμιση λογισμικού στο σημερινό δίκτυο, που και τώρα υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία, θα προσφέρουμε άμεσα τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του νέου δικτύου στους συνδρομητές μας», απαντά στο tech.in.gr.

Με αφορμή την ανακοίνωση του iPhone 5 με υποστήριξη 4G LTE, ρωτήσαμε και την Wind για την διάθεσή του στην ελληνική αγορά από το δίκτυό της. Η εταιρεία θα διαθέσει το νέο iPhone, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει λεπτομέρειες, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα δίκτυα. Σχετικά, με τα πακέτα Mobile Internet και το δίκτυο 4G, μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση της WIND:

«H WIND, πρωτοπόρος σε θέματα τεχνολογίας, ανταποκρίνεται στην κυρίαρχη τάση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως για αυξημένη πρόσβαση στο Internet με τη χρήση των κινητών συσκευών (smartphone, laptop, notebook, tablet, κλπ.) μέσα από τη στρατηγική της Mobile Internet για όλους.

Η WIND χτίζει το πιο γρήγορο ασύρματο ευρυζωνικό Internet σε όλη την Ελλάδα και έχει προχωρήσει στον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών της ώστε οι συνδρομητές της εταιρείας να απολαμβάνουν πραγματική ευρυζωνική εμπειρία μέσω του νέου 3G δικτύου WIND. Ήδη το 94,66% του πληθυσμού της Αθήνας και το 92,17% της Θεσσαλονίκης απολαμβάνουν τις δυνατότητες του νέου 3G δίκτυο της WIND, ενώ η πανελλαδική κάλυψη φτάνει σχεδόν 40%. Ιδιαιτέρα στις περιοχές όπου έχει προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του δικτύου, παρατηρείται ραγδαία αύξηση στη χρήση δεδομένων από τους συνδρομητές. Εντυπωσιακή είναι η αύξηση της χρήσης data στην Αθήνα η οποία σχεδόν τριπλασιάστηκε μέσα σε ένα χρόνο και στη Θεσσαλονίκη ο όγκος κίνησης δεδομένων διπλασιάστηκε. Σε πανελλαδικό επίπεδο, σημειώνεται 100% αύξηση στη χρήση δεδομένων από τους συνδρομητές WIND.

Ταυτόχρονα η γκάμα προϊόντων της WIND τόσο από πλευράς συσκευών τελευταίας τεχνολογίας όσο και για πακέτα Mobile Internet καλύπτει κάθε ανάγκη. Ειδικά όσον αφορά στις έξυπνες συσκευές, η WIND μέσω της στρατηγικής της, “Smartphones για όλους» προσφέρει μέσα από το δίκτυό της ποικιλία επιλογών, σημαντικές αποκλειστικότητες, smartphones που ξεκινούν από 79€ έως και οι τελευταίες συσκευές αιχμής Samsung Galaxy SIII και iPhone.

Τα προσφερόμενα πακέτα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζουν έλεγχο του κόστους και οικονομία, «απελευθερώνοντας» τη χρήση του ασύρματου Internet. Ο απαιτητικός χρήστης ασύρματου Internet μπορεί να επιλέξει το πακέτο WIND Mobile Broadband έχοντας στη διάθεσή του 30GB με μόνο 24,90€/μήνα απολαμβάνοντας ουσιαστικά απεριόριστη μηνιαία χρήση του Internet όπου και αν βρίσκεται ενώ ο χρήστης που θέλει να «σερφάρει» περιστασιακά από το κινητό του μπορεί να το κάνει με μόλις 1€ για απεριόριστη χρήση μέσα στην ημέρα με την υπηρεσία Mobile Internet Daily, η οποία καλύπτει όλους τους πελάτες WIND, συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής.

Μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο γρήγορο 3G δίκτυο της WIND, με θεωρητικές ταχύτητες που αγγίζουν τα 42Mbps και πραγματικές που ξεπερνούν τα 21Mbps οι συνδρομητές της εταιρείας απολαμβάνουν τις δυνατότητες που τους προσφέρουν τα smartphones και τα tablets μέσα από μια άλλη οπτική. Με επιδόσεις έως και 800% υψηλότερες σε σύγκριση με αυτές που έδινε το δίκτυο πριν τον εκσυγχρονισμό, η εμπειρία του χρήστη αναβαθμίζεται σημαντικά καθώς απολαμβάνει καλύτερη ποιότητα στις συνομιλίες, «κατεβάζει» αρχεία και σελίδες από το internet 6-8 φορές πιο γρήγορα, στέλνει και λαμβάνει e-mails με μεγαλύτερα αρχεία πολύ πιο εύκολα, βλέπει άνετα video από το YouTube και έχει καλύτερη απόδοση σε multimedia εφαρμογές όπως Video Call και Video Conference.

Χάρη στον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών του δικτύου της, η WIND είναι ήδη έτοιμη να υποδεχθεί το δίκτυο 4G τεχνολογίας LTE. Όταν οι συνθήκες είναι πρόσφορες στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά για τη λειτουργία του δικτύου 4ης γενιάς, η WIND με μια απλή αναβάθμιση λογισμικού στο υπάρχων δίκτυο της, που και τώρα υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία, θα προσφέρει άμεσα τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του νέου δικτύου στους συνδρομητές της.»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024