Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν χρειάζονται ιδιοφυΐες για να φτιαχτεί κάτι καλύτερο από το iPhone 5, λέει η Samsung

Δεν χρειάζονται ιδιοφυΐες για να φτιαχτεί κάτι καλύτερο από το iPhone 5, λέει η Samsung

"It doesn't take a genius" για να φτιάξεις κάτι καλύτερο από το iPhone 5, μοιάζει να λέει η Samsung κατά πρόσωπο στην Apple στην νέα επιθετική διαφημιστική της εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα ξεκινήσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει το iPhone 5 στις 21 Σεπτεμβρίου 2012.

«It doesn’t take a genius» για να φτιάξεις κάτι καλύτερο από το iPhone 5, μοιάζει να λέει η Samsung κατά πρόσωπο στην Apple (και τους περίφημους Apple Genius) στην νέα επιθετική διαφημιστική της εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα ξεκινήσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει το iPhone 5 στις 21 Σεπτεμβρίου 2012. Η διαφήμιση της Samsung πρόκειται να καταλάβει ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

O Κορεάτης κατασκευαστής αντιπαραθέτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 5 και του Samsung Galaxy S III, αντιπαράθεση που δημιουργεί την εντύπωση ότι το δικό της smartphone έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, αφού η λίστα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών έχει μεγαλύτερη έκταση.

Tο S III έχει μεγαλύτερη οθόνη 4,8 ιντσών έναντι 4» στο iPhone 5, αμφότερα αξιοποιούν τα δίκτυα 4G LTE (τουλάχιστον στις ΗΠΑ), το S III υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση 1280×720 HD έναντι 1136 x 640 στο iPhone 5, έχει πολλαπλάσια ονομαστική αυτονομία σε κατάσταση αναμονής (790 ώρες standby σε σχέση με τις 225 ώρες στο iPhone 5) και σε χρόνο ομιλίας (11,4 ώρες αντί 8 ώρες στην συσκευή της Apple). Στο Siri, η Samsung απαντά με το δικό της S Voice, στο iOS 6 με το Android 4.0, στο «εντελώς διαφορετικό plug» της Apple (το Lightning) με το στάνταρτ micro USB. Η λίστα των χαρακτηριστικών του S III διευρύνεται με το τσιπ NFC, και το Smart Stay, το S Beam (μοίρασμα περιεχομένου ακουμπώντας δύο S III πλάτη-πλάτη), το ShareShot, το Group Cast, το Direct Call, το Smart Alert, το Tilt to Zoom, το Palm Touch Mute Pause, Picture in Picture, Turn Over to Mute, Shake to Update, όλες «έξυπνες» λειτουργίες στο «ανθρώπινο τηλέφωνο» που μας έδειξε η κορεάτικη εταιρεία τον Μάιο στο Λονδίνο. Τέλος, ως πλεονέκτημα του S III προβάλλεται και η αποσπώμενη μπαταρία (στο iPhone 5 για την αλλαγή της απαιτείται επέμβαση από εξουσιοδοτημένο service).

Η διαφήμιση της Samsung καταλήγει με το μήνυμα «The Next Big Thing is Already Here» (υπονοώντας ότι δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς το iPhone 5 για να δει το επόμενο μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα, αρκεί να δει το S III).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024