Είναι καλά;

Ουρές για το iPhone 5 μέρες πριν την 21η Σεπτεμβρίου

Ουρές για το iPhone 5 μέρες πριν την 21η Σεπτεμβρίου
Ουρές σχηματίζονται μέρες πριν τοποθετηθεί το iPhone 5 στις προθήκες των Apple Store στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και σε άλλα καταστήματα με προϊόντα της Apple στις 22 πρώτες χώρες που θα το παραλάβουν. Γιατί θα κατασκήνωνε όμως κανείς μπροστά σε ένα Apple Store; Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;

  • Ο Χάζεμ και ο Σάιτζ στήθηκαν έξω από το Apple Store στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, οκτώ ημέρες νωρίτερα από την 21 Σεπτεμβρίου για να προωθήσουν το app της νεοσύστατης εταιρείας τους, το Vibe που δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας σε όλους όσοι συγκεντρώνονται κάπου για τον ίδιο σκοπό (όπως, στην γραμμή αναμονής για το iPhone 5).
  • H Τζέσικα και η Κίνεν πληρώνονται (όπως και πέρσι, όταν είχαν κατασκηνώσει επί 17 ημέρες έξω από ένα Apple Store για να πάρουν πρώτες το iPhone 4S) από την Gazelle, μια επιχείρηση που αγοράζει κατ'εξακολούθηση iPhone κάθε φορά πριν κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο και πληρώνει το iPhone 5 για τους πέντε πρώτους στην σειρά (δείτε τους όρους σε pdf!). Ο λόγος που μπήκαν από τις πρώτες στην σειρά δεν ήταν αρχικά αυτός, αλλά όταν εμφανίστηκαν οι άνθρωποι της Gazelle δεν αρνήθηκαν την αξιόλογη αμοιβή.
  • Η Τζάκι, ο Μπράιαν και ο Τζόζεφ θα δέχονταν ευχαρίστως να ντυθούν στα πορτοκαλί χρώματα της Gazelle, να σταθούν στην ουρά και να φύγουν με το iPhone 5 που τους πληρώνει η εταιρεία. Η Τζάκι ήθελε το νέο iPhone, όμως θα το πούλαγε μονομιάς σε κάποιον λίγο περισσότερο ανυπόμονο με περισσότερα χρήματα στην τσέπη. Ο Μπράιαν και ο Τζόζεφ είναι νεαροί μουσικοί που ήλπιζαν σε λίγη δωρεάν δημοσιότητα, η πρόταση της Gazelle όμως ήταν αρκετή (αφού ο Χάζεμ και ο Σάιτζ ήταν εκεί για το δικό τους σκοπό).
Το iPhone 5 παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης και μέχρι την Κυριακή, όταν ο δημοσιογράφος του Fortune τους πλησίασε, είχαν ήδη κατασκηνώσει επτά άνθρωποι.

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Διαβάστε όλες τις απόψεις (6)

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: