Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Taxibeat ...ξεμέθυστο στην Ρουμανία

Το Taxibeat …ξεμέθυστο στην Ρουμανία

Η λέξη "beat" στα Ρουμάνικα σημαίνει... «μεθυσμένος». Το Taxibeat λοιπόν στα Ρουμάνικα θα ήταν «το Tαξί Στουπί»! Για προφανείς λόγους η ομάδα ανάπτυξης της ολοένα δημοφιλέστερης υπηρεσίας εύρεσης ταξί αναγκάστηκε να αλλάξει την επωνυμία της, μόνο για τη Ρουμανία, σε Taxibeet :-)

Η λέξη «beat» στα Ρουμάνικα σημαίνει… «μεθυσμένος». Το Taxibeat λοιπόν στα Ρουμάνικα θα ήταν «το Tαξί Στουπί»! Για προφανείς λόγους, πριν ξεκινήσουν να δέχονται κλήσεις οι Ρουμάνοι οδηγοί ταξί, η ομάδα ανάπτυξης της ολοένα δημοφιλέστερης υπηρεσίας εύρεσης ταξί αναγκάστηκε να αλλάξει την επωνυμία της, μόνο για τη Ρουμανία, σε Taxibeet 🙂

Το app του Taxibeat μπορεί να εξυπηρετήσει τους χρήστες του και στο Βουκουρέστι, αφού η υπηρεσία έκανε το ντεμπούτο της και στην Ρουμανία. Νωρίτερα, τον Ιούλιο το Taxibeat έκανε την πρώτη μεγάλη εμφάνισή του εκτός ελληνικών δρόμων, ξεκινώντας από το Ρίο ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία.

Πρόσφατα, διατέθηκε η νέα έκδοση του Taxibeat (v2.2) για iPhone και Android, με νέα λίστα οδηγών («Απλή», με τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται κάποιος για να επιλέξει οδηγό και «πλήρη» με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τους οδηγούς – μεταβείτε από τη μία μορφή λίστας στην άλλη και με ένα «gesture»… η ομάδα περιμένει να αναδειχτεί ο expert που θα το εντοπίσει πρώτος!)

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024