Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των Nokia Lumia με Windows Phone 8 για την Ευρώπη

Από την Γερμανία έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για την τιμή διάθεσης των δύο πρώτων smartphone της Nokia με Windows Phone 8. Το Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820 θα κυκλοφορήσουν στις αρχές Νοεμβρίου στην χώρα, λίγο μετά την ανακοίνωση των Windows 8 από την Microsoft στις 26 Οκτώβρη.

Από την Γερμανία έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για την τιμή διάθεσης των δύο πρώτων smartphone της Nokia με Windows Phone 8. Το Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820 θα κυκλοφορήσουν στις αρχές Νοεμβρίου στην χώρα, λίγο μετά την ανακοίνωση των Windows 8 από την Microsoft στις 26 Οκτώβρη.

Ο Φινλανδός κατασκευαστής αποκάλυψε ότι το Nokia Lumia 820 θα πωλείται στα 499 ευρώ και το μεγαλύτερο Nokia Lumia 920 στα 649 ευρώ.

Ήδη γνωρίζουμε ότι τον Νοέμβριο θα κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και τα ανταγωνιστικά smartphone με Windows Phone 8 από την HTC σε τιμές μάλλον χαμηλότερες. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το Windows Phone 8X θα πωλείται στην ελληνική αγορά τον Νοέμβριο στα 599 ευρώ.

Το Windows Phone 8S της HTC θα είναι σημαντικά φτηνότερο και η τιμή του -η οποία δεν έχει επισήμως οριστεί ακόμα- θα κυμαίνεται μεταξύ 300 και 350 ευρώ, «χωρίς να αποκλείονται ευχάριστες εκπλήξεις».

Απομένει να μάθουμε την τιμή διάθεσης του smartphone με Windows Phone 8 της Samsung, Samsung ATIV S (το οποίο φημολογείται ότι θα πωλείται γύρω στα 550 ευρώ, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία).

  • Windows Phone 8X και Windows Phone 8S από την HTC
    Την ενσάρκωση των Windows Phone 8 δήλωσε ότι επιχειρεί η HTC δια στόματος Πήτερ Τσάου παρουσία του Στήβεν Μπάλμερ του ιδίου σε εκδήλωση που έγινε χτες στην Νέα Υόρκη. Στα χέρια τους κρατούσαν τα Windows Phone 8X και Windows Phone 8S «της HTC» που θα βρίσκονται ακόμα και στην ελληνική αγορά τον Νοέμβριο του 2012, το ένα στη μισή τιμή από το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα για τα Nokia Lumia με Windows Phone 8

  • Τα Lumia με Windows Phone 8 και κάμερα PureView
    Η Nokia παρουσίασε τα πρώτα δύο smartphone με Windows Phone 8 στην οικογένεια Lumia, το Nokia Lumia 920 (4,5») και το μικρότερο (4,3») Nokia Lumia 820. Ο Φινλανδός κατασκευαστής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις φωτογραφικές ικανότητες αμφότερων των μοντέλων, που αποδίδονται στην τεχνολογία PureView, στους χάρτες και τις υπηρεσίες θέσης της Nokia που περιλαμβάνουν ακόμα και λειτουργία «επαυξημένης πραγματικότητας» με τα Nokia City Lens.

και μια πικρή ιστορία…

  • Γκάφα της Nokia σε διαφήμιση του Nokia Lumia 920
    Δημόσια συγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η Nokia, όταν έγινε αντιληπτό ότι είχε γίνει με επαγγελματική κάμερα η λήψη βίντεο στο οποίο η εταιρεία επιδεικνύει τα πλεονεκτήματα της οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας στο Nokia Lumia 920 απέναντι σε μια λήψη με ανταγωνιστικό smartphone.

Μετά την αποκάλυψη ότι η λήψη βίντεο σε διαφήμιση του Lumia 920 δεν είχε γίνει με το νέο smartphone της Nokia, χρειάστηκαν διαβεβαιώσεις και για τις φωτογραφίες. Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν τώρα φωτογραφίες με τις DSLR σε τρίποδα γύρω από την πρωταγωνίστρια της διαφήμισης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024