Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναμείνατε iPad mini στις 17 Οκτωβρίου, λένε τώρα οι φήμες

Αναμείνατε iPad mini στις 17 Οκτωβρίου, λένε τώρα οι φήμες

Πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι η Apple πρόκειται να παρουσιάσει το γνωστό ως iPad mini και μάλιστα, επιμένουν ότι η φημολογούμενη ανακοίνωση θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου. Επισήμως, η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, εντούτοις λέγεται ότι το γεγονός θα επισημοποιηθεί νωρίτερα, αφού έως τις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν διανεμηθεί οι προσκλήσεις προς τον Τύπο.

Πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι η Apple πρόκειται να παρουσιάσει ένα μικρότερο tablet, το γνωστό ως iPad mini και μάλιστα, επιμένουν ότι η φημολογούμενη ανακοίνωση θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου.

Επισήμως, η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, κατά τη συνήθη πρακτική της. Εντούτοις, λέγεται ότι το γεγονός θα επισημοποιηθεί νωρίτερα, αφού έως τις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν διανεμηθεί οι προσκλήσεις προς τον Τύπο για την σχετική εκδήλωση.

Δείτε πως φαντάζονται το iPad mini γνωστοί σχεδιαστές προϊόντων (iPad mini concept design από τον Justin Quinn και από την Ciccarese Design)

Αφορμή για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για το μικρό -και οικονομικό;- iPad στάθηκε πληροφορία που άκουσε ο δημοσιογράφος του Fortune, Philip Elmer DeWitt από επίσημα χείλη και δη, μεγαλοεπενδυτή της Apple. Η πηγή -διατηρώντας την ανωνυμία της- μεταφέρει ότι οι συντάκτες τεχνολογίας θα πρέπει να αναμένουν σχετική πρόσκληση στις 10 Οκτωβρίου, πληροφορία που προέρχεται από πολλαπλές πηγές.

Με βάση το παρελθόν, η Apple στέλνει σχετικές προσκλήσεις μια εβδομάδα νωρίτερα, και η διάθεση του προϊόντος ξεκινά μια εβδομάδα μετά τα αποκαλυπτήριά του. Έτσι, υπολογίζεται ότι το «iPad mini» με την «οθόνη των 7,85 ιντσών» θα βρίσκεται τουλάχιστον στις ΗΠΑ στις 2 Νοεμβρίου, λίγο πριν την εορταστική περίοδο του 2012.

Φήμες για το iPad mini κυκλοφορούν από τις αρχές του 2012, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του Kindle Fire από το Amazon. Τώρα, στην αγορά κυκλοφορούν μικρότερα tablet από το iPad των 9,7 ιντσών, σημειώνοντας επιτυχία. Ανάμεσά τους δύο tablet από δύο οίκους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το βιβλίο, το Nook από το Barnes & Noble, το Kindle Fire HD από το Amazon αλλά και το Nexus 7 του Google, κατασκευής Asus. Αργότερα, τον Οκτώβριο η Microsoft πρόκειται να στρέψει το βλέμμα μας στα Windows 8, και μαζί με αυτά, στα Windows Phone 8 για smartphone αλλά και στα Windows RT για tablet, με το πρώτο Microsoft Surface με οθόνη 10,6 ιντσών.

Πάντως, ο Στηβ Τζομπς είχε απορρίψει την ιδέα ενός tablet με μικρότερη οθόνη, αφού όπως είχε πει, είναι… «Dead on Arrival».

Διαβάστε ακόμα στο tech.in.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024