Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τον Νοέμβριο «To Βιβλίο με τα Ξόρκια» στα ελληνικά για το PS3

Τον Νοέμβριο «To Βιβλίο με τα Ξόρκια» στα ελληνικά για το PS3

Τον Νοέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσει το Wonderbook: To Βιβλίο με τα Ξόρκια πλήρως εξελληνισμένο, ένας τίτλος αποκλειστικά για το Playstation 3. Το βιβλίο, γραμμένο από την συγγραφέα της σειράς Χάρι Πότερ, ζωντανεύει ενώ διαβάζετε και μπορείτε να κάνετε τα ξόρκια σας, χρησιμοποιώντας το Move ως μαγικό ραβδί.

Τον Νοέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσει το Wonderbook: To Βιβλίο με τα Ξόρκια πλήρως εξελληνισμένο, ένας τίτλος αποκλειστικά για το Playstation 3.

Το βιβλίο, γραμμένο από την συγγραφέα της σειράς Χάρι Πότερ, ζωντανεύει ενώ διαβάζετε και μπορείτε να κάνετε τα ξόρκια σας, χρησιμοποιώντας το Move ως μαγικό ραβδί. Οι παίκτες «κάνουν ξόρκια» με το Move για να ανάψουν φωτιές, να ξεκλειδώσουν τις πύλες του μυστηρίου και να ζήσουν νέες περιπέτειες σε σενάριο Ρόουλινγκ.

Εκτός από την ελληνική εκφώνηση, το μενού και οι οδηγίες του παιχνιδιού θα είναι πλήρως μεταφρασμένα στα ελληνικά και κατ’ επέκταση πιο εύχρηστα και εύκολα προσβάσιμα από τους Έλληνες παίκτες όλων των ηλικιών.

Μπορεί να απέχουμε «μερικά ακόμα χρόνια» από το Playstation 4, η Sony όμως κάνει μαγικά για να διατηρήσει ζωντανό το πάθος για την παιχνιδομηχανή της.

Η Sony υπόσχεται ένα φανταστικό ταξίδι ανάγνωσης και εξερεύνησης των μυστικών της μαγείας και της τέχνης, μαθήματα για ξόρκια όπως αυτά στους μαθητές του Hogwarts. Το Wonderbook θα αναβιώσει χιλιάδες ιστορίες από τυπωμένα βιβλία, προσφέροντας μια σειρά νέων περιπετειών και εμπειριών και θα λειτουργήσει, ως πανίσχυρο όχημα αφήγησης και εργαλείο που εξάπτει τη φαντασία.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) μέσω της κάμερας PlayStation Eye θα μεταμορφώσει τον κόσμο γύρω σας. Οι νέοι τίτλοι θα σας οδηγήσουν σε καινούριους κόσμους και θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να βιώσετε αγαπημένες ιστορίες, μεταφέροντας στο σαλόνι σας το μυστήριο και τη χαρά της εξερεύνησης.

Η κυκλοφορία του «Wonderbook: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια», τίτλου που χαρακτηρίζεται πρωτοποριακός, σε πλήρως εξελληνισμένη έκδοση εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεπών και συστηματικών προσπαθειών του PlayStation για διάθεση εξελληνισμένου περιεχομένου στην εγχώρια αγορά, δηλώνει η εταιρεία στην Ελλάδα. «H εντυπωσιακή αποδοχή του “Buzz!: Παγκόσμιο Quiz” και η μετέπειτα εξαιρετική πορεία παιχνιδιών, όπως τα “Gran Turismo 5” και “Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake”, μας έδειξαν ότι οι λάτρεις του PlayStation στην Ελλάδα, θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερο εξελληνισμένο περιεχόμενο» δήλωσε ο Senior Sales and Marketing Manager του PlayStation στην Ελλάδα, Χριστόφορος Σαραγάς.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024