Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Υπηρεσία τήρησης αντιγράφων στο cloud από την Wind

H Wind εμπλουτίζει τις υπηρεσίες cloud που παρέχει σε επιχειρήσεις με το Web Backup. Επιχειρήσεις μπορούν να αναθέσουν την προγραμματισμένη τήρηση αντιγράφων ασφαλείας στην υπηρεσία με συνδρομή από 5,98 ευρώ έως 15,92 GB το μήνα για 5GB ή 10GB αντίστοιχα, με δυνατότητα επέκτασης. Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται πριν την αποστολή στο cloud.

H Wind εμπλουτίζει τις υπηρεσίες cloud που παρέχει σε επιχειρήσεις με το Web Backup. Επιχειρήσεις μπορούν να αναθέσουν την προγραμματισμένη τήρηση αντιγράφων ασφαλείας στην υπηρεσία με συνδρομή από 5,98 ευρώ έως 15,92 ευρώ το μήνα για 5GB ή 10GB αντίστοιχα, με δυνατότητα επέκτασης του διαθέσιμου χώρου στο cloud. Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται πριν την αποστολή στο cloud.

Oι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι η WIND Web Backup Standard για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε χώρο αποθήκευσης δεδομένων online και η αναβαθμισμένη της έκδοση WIND Web Backup Professional για απεριόριστο αριθμό προγραμματισμένων Backup. Και οι δύο υπηρεσίες εφαρμόζουν κρυπτογράφηση στα δεδομένα πριν από τη μεταφορά τους στο χώρο αποθήκευσης.

Οι υπηρεσίες κοστίζουν από 5,98 € το μήνα για χώρο 5 GB (έκδοση Standard) μέχρι 15,92 € το μήνα για χώρο 10 GB (έκδοση Professional). Επίσης, δίνεται η δυνατότητα για αγορά επιπλέον χώρου backup, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Οι υπηρεσίες WIND Web Backup συνδυάζονται με τις υπηρεσίες WIND Business σταθερής και Internet, και έρχονται να συμπληρώσουν την οικογένεια των cloud υπηρεσιών WIND Business Communication, WIND Business Sales Automation, WIND Business WebSMS και WIND Business Fleet Management.

Η Wind προτείνει στις επιχειρήσεις να αποδεσμευτούν πλήρως από τα κόστη αγοράς, εγκατάστασης και συντήρησης εξοπλισμού υποδομών και λογισμικού backup, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ως συνδρομητική υπηρεσία (SaaS) με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος.

Η WIND δηλώνει ότι παρέχει όλες τις απαιτούμενες υποδομές και εφαρμογές μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον online και προσφέρει ταυτόχρονα ασφάλεια και αξιοπιστία, οικονομία, ευελιξία και ταχύτητα υλοποίησης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024