Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τιμές των πρώτων tablet της Microsoft με Windows RT Surface

Οι τιμές των πρώτων tablet της Microsoft με Windows RT Surface

Το πιο οικονομικό Surface θα πωλείται στα 499 δολάρια με 32GB αποθηκευτικό χώρο. H τιμή θα ανεβαίνει στα 599 δολάρια με το πρωτότυπο πληκτρολόγιο/κάλυμμα και στα 699 δολάρια με το Touch Cover και 64GB. Αυτές είναι οι τιμές που ανακοίνωσε επίσημα σε περιορισμένο κύκλο δημοσιογράφων η Microsoft σε εκδήλωση που έγινε στο Ρέντμοντ στις 15 Οκτωβρίου 2012.

Το πιο οικονομικό Surface με Windows RT θα πωλείται στα 499 δολάρια με 32GB αποθηκευτικό χώρο χωρίς το πολυσυζητημένο Touch Cover. H τιμή θα ανεβαίνει στα 599 δολάρια με το πρωτότυπο πληκτρολόγιο/κάλυμμα και στα 699 δολάρια με το Touch Cover και 64GB. Αυτές είναι οι τιμές που ανακοίνωσε επίσημα σε περιορισμένο κύκλο δημοσιογράφων η Microsoft σε εκδήλωση που έγινε στο Ρέντμοντ στις 15 Οκτωβρίου 2012.

Οι τιμές αφορούν στα πρώτα tablet της Microsoft που θα κυκλοφορήσουν τουλάχιστον στην αμερικάνικη αγορά στις 26 Οκτωβρίου 2012. Πρόκειται για τα Surface που βασίζονται στην πλατφόρμα της ARM και τρέχουν μια διαφορετική έκδοση των Windows 8 για αυτά: τα Windows RT.



Δείτε μια παρουσίαση της Microsoft για τα Windows RT.

To επίπεδο Τouch Cover θα πωλείται αντί 120 περίπου δολαρίων ως αξεσουάρ και το Type Cover, ένα πληκτρολόγιο με φυσικά πλήκτρα αντί 130 περίπου δολαρίων.

H Microsoft δεν είχε ανακοινώσει τις τιμές των Surface τον Ιούνιο, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά την πρότασή της. Είχε όμως πει για αυτά με Windows RT ότι θα είναι ανταγωνιστικές άλλων tablet στην ίδια κατηγορία και ότι η έκδοση με Windows 8 που αναμένεται 90 ημέρες αργότερα θα πλησιάζει περισσότερο τις (σχετικά υψηλές) τιμές των ultrabook (ένας όρος που λανσάρει η Intel για τα ισχυρά, υπερ-φορητά και πολύ λεπτά notebook με τους επεξεργαστές της).

Επίσης, ο Στήβεν Μπάλμερ σε συνέντευξή του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι τα Surface θα κοστίζουν όσο το iPad.

Σε τιμές Surface με Windows RT, η Apple διαθέτει το iPad με 16GB και Wi-Fi ($499), στα 599 δολάρια το iPad με 32GB και Wi-Fi, και στα 699 δολάρια το μοντέλο με 64GB και Wi-Fi (ή με 629 δολάρια το μοντέλο των 16GB με Wi-Fi και Cellular). Το iPad SmartCase πωλείται αντί 49 δολαρίων, δεν λειτουργεί όμως ως πληκτρολόγιο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Surface στο tech.in.gr:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024