Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Μπιλ Γκέιτς μιλάει για τα Windows 8 και το «εξαιρετικό» Surface

O Μπιλ Γκέιτς μιλάει για τα Windows 8 και το «εξαιρετικό» Surface

Την επιρροή του Μπιλ Γκέιτς αξιοποιεί ο Στήβεν Μπάλμερ για να δημιουργήσει τον απαιτούμενο ενθουσιασμό για την επικείμενη ανακοίνωση των Windows 8, των Windows Phone 8 και των πρώτων Surface. Ο Μπιλ Γκέιτς επενδύει πέντε μόλις λεπτά για να δείξει τον ενθουσιασμό του, που κορυφώνεται όταν αναφέρεται στο Surface.

Την επιρροή του Μπιλ Γκέιτς αξιοποιεί ο Στήβεν Μπάλμερ για να δημιουργήσει τον απαιτούμενο ενθουσιασμό για την επικείμενη ανακοίνωση των Windows 8, των Windows Phone 8 και των πρώτων Surface στις 26 Οκτωβρίου 2012. Ο Μπιλ Γκέιτς επενδύει πέντε μόλις λεπτά για να δείξει τον ενθουσιασμό του, που κορυφώνεται όταν αναφέρεται στο Surface σε μια αποκλειστική συνέντευξη στα blog του TechNet της Microsoft.

O πρόεδρος της Microsoft αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην διευκόλυνση των προγραμματιστών που έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα ίδια εργαλεία ανάπτυξης για εφαρμογές που τρέχουν στα Windows 8 και στα Windows Phone 8.

Διαβάστε ακόμα στο tech.in.gr

  • Δεν αποκλείει την κατασκευή smartphone από την Microsoft ο επικεφαλής της
    Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Στήβεν Μπάλμερ, χαράζει νέα πορεία για την εταιρεία και τοποθετεί στην πρώτη γραμμή το hardware και τις υπηρεσίες από το cloud, στρατηγική που θυμίζει Apple. Στην ετήσια επιστολή του προς τους μετόχους, ο Μπάλμερ άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρεία ίσως τελικά κατασκευάζει τα δικά της smartphone, αντλώντας από την εμπειρία κατασκευής των tablet Surface και της κονσόλας Xbox.
  • App για Android θα τρέχουν στα Windows 8
    Από την διαθεσιμότητα εφαρμογών στο Windows Store θα εξαρτηθεί εάν οι πρώτοι χρήστες των Windows 8 σε desktop, laptop ή tablet θα στραφούν στα Android app.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024