Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μουσική από την 7digital στα Blackberry 10

Μουσική από την 7digital στα Blackberry 10

Οι κάτοχοι των επερχόμενων μοντέλων Blackberry, Blackberry 10, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο ρεπερτόριο μουσικής της 7digital. Από το κατάστημα app της Research in Motion, Blackberry App World θα διοχετεύονται για κατέβασμα 22 εκατομμύρια τραγούδια, με δυνατότητα ακρόασης πριν την αγορά.

Οι κάτοχοι των επερχόμενων μοντέλων Blackberry, Blackberry 10, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο ρεπερτόριο μουσικής της 7digital. Από το κατάστημα app της Research in Motion, Blackberry App World θα διοχετεύονται για κατέβασμα 22 εκατομμύρια τραγούδια, με δυνατότητα ακρόασης πριν την αγορά. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, διευκρινίζει η RIM στο tech.in.gr. To app της 7digital έρχεται προεγκαταστημένο σε smartphone, και η εταιρεία έχει συνάψει σχετικές συμφωνίες με τις Samsung, HTC, Toshiba και τώρα την RIM (BlackBerry).

«Το μουσικό τμήμα του BlackBerry App World, που υποστηρίζεται από την 7digital, θα διαθέτει νέες κυκλοφορίες, best sellers, επιλογές διαθέσιμες ανά χώρα, πλήρη κατάλογο τραγουδιών, ανεξάρτητους καλλιτέχνες και πολλά άλλα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η 7digital και η RIM συνεργάζονται στενά ώστε, όπως δηλώνουν, να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τόσο την τεχνολογία ανοιχτής μουσικής πλατφόρμας της 7digital όσο και τις δυνατοτήτες της πλατφόρμας BlackBerry, όπως είναι η συγκέντρωση όλων των social media λογαριασμών του χρήστη σε ένα σημείο αλλά και ο μηχανισμός προτάσεων (recommendation engine).

Τα BlackBerry 10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 1ο τρίμηνο του 2013. Η 7digital αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται από τα μουσικά καταστήματα των BlackBerry smartphones και το BlackBerry PlayBook.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024