Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Τυφώνας Σάντι «πήρε» την εκδήλωση της Google για τα Nexus 4 και 10

O Τυφώνας Σάντι «πήρε» την εκδήλωση της Google για τα Nexus 4 και 10

Στον τυφώνα Σάντι που αναμενόταν ότι θα χτυπήσει την Νέα Υόρκη την Δευτέρα αποδίδεται η αναβολή της προγραμματισμένης εκδήλωσης της Google. Οι πληροφορίες που φαίνεται να διέρρευσαν από πολλαπλές πηγές έλεγαν ότι στις 29 Οκτωβρίου, η Google ήταν έτοιμη να παρουσιάσει νέα Nexus, smartphone αλλά και tablet.

Στον τυφώνα Σάντι που αναμένεται να χτυπήσει την Νέα Υόρκη σήμερα, Δευτέρα αποδίδεται επισήμως η αναβολή της προγραμματισμένης εκδήλωσης της Google. Οι πληροφορίες που φαίνεται να διέρρευσαν από πολλαπλές πηγές έλεγαν ότι στις 29 Οκτωβρίου, η Google ήταν έτοιμη να παρουσιάσει νέα Nexus, smartphone αλλά και tablet, τα σχέδια όμως αναβλήθηκαν λόγω ανωτέρας βίας.

Η πόλη οχυρώνεται για την έλευση του κυκλώνα Σάντι με υποχρεωτική εκκένωση παράκτιων περιοχών στη Νέα Υόρκη, κλείσιμο σχολειών, δημόσιων χώρων και αναστολή κυκλοφορίας μέσων μεταφοράς .Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι θα φέρει ισχυρούς ανέμους ή και πλημμύρες.


Δείτε φωτογραφίες από τα Nexus που προηγήθηκαν

Οι φήμες αναφέρονται στο LG Nexus 4, ένα smartphone με οθόνη «διαστάσεων Samsung Galaxy S III και HTC One X», με διαγώνιο 4,7 ίντσες (10,2 εκατοστά) και μεγαλύτερη πυκνότητα pixel (320ppi), χαρακτηριστικό που υπόσχεται καλύτερη απόδοση εικόνων. Το νεότερο smartphone που θα φέρει την επωνυμία Nexus κατασκευασμένο από την LG φέρεται να έχει κάμερα 8Mpixel πίσω και τετραπύρηνο επεξεργαστή από την Qualcomm (Snapdragon S4) με δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών και μάλιστα στις 360 μοίρες και Android 4.2.

Το Nexus 4 έγινε γνωστό όταν δημοσιεύτηκε πρόωρα σελίδα από τον δικτυακό τόπο της βρετανικής αλυσίδας Carphone Warehouse αντί 389,95 λιρών όταν το SIII πωλείται ακριβότερα κατά 110 λίρες.

Οι φήμες λένε ότι η Google θα ανακοίνωσε κι άλλα tablet, εκτός από το Nexus 7 των 7 ιντσών, με την νεότερη έκδοση του Android, JellyBean. Το γνωστό ως Nexus 10 λένε ότι θα είναι κατασκευασμένο από την Samsung, έχει ήδη καταγραφεί σε βίντεο και έχει οθόνη 10.1 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1600, ανάλυση που το τοποθετεί πάνω από το νέο iPad σε ότι αφορά στην πυκνότητα των εικονοστοιχείων (299 ppi στο νέο iPad), γι’αυτό θεωρείται ως ο μεγάλος αντίπαλος του iPad 4. Λέγεται ότι το Nexus 10 θα βασιστεί στον διπύρηνο Exynos 5250 SoC με δύο πυρήνες Cortex-A15 στα 1.7GHz με γραφικά από το τσιπ Mali-T604. Πάντως, δεν εμφανίζεται να έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η άνοδος του Ολυμπιακού στο Νο 47 της UEFA και τι θα γίνει αν σηκώσει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός είναι δύο ματς μακριά από το όνειρο και μαζί του έχει λόγο να ονειρεύεται ολόκληρη η Ελλάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024