Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φεστιβάλ βιντεοπαιχνιδιού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Φεστιβάλ βιντεοπαιχνιδιού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Το 1ο Gaming Festival θα πραγματοποιηθεί  από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου στην  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Microsoft, Sony, CD Media και άλλοι παρουσιάζουν τις τελευταίες προτάσεις τους σε υλικό και λογισμικό, σε έναν ενιαίο χώρο με πολλές εκπλήξεις, παρουσιάσεις και φυσικά δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν τίτλους για κάθε πλατφόρμα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και εξοπλισμό για gaming.

Το 1ο Gaming Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Microsoft, Sony, CD Media και άλλοι παρουσιάζουν τις τελευταίες προτάσεις τους σε υλικό και λογισμικό, σε έναν ενιαίο χώρο με πολλές εκπλήξεις, παρουσιάσεις και φυσικά δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν τίτλους για κάθε πλατφόρμα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και εξοπλισμό για gaming.

Στα πλαίσια του Gaming Festival θα διεξαχθούν τουρνουά League of Legends, FIFA 13, Street Fighter X Tekken, Tekken Tag Tournament 2 και DOA 5 με έπαθλα χρηματικά ποσά, games και περιφερειακά.

Στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολης θα στηθεί ένα Gaming Stage 150 τετραγωνικών μέτρων με γιγαντοοθόνη LED. Οι διοργανωτές υπόσχονται εκεί μοναδικά gaming events και παρουσιάσεις, με αποκορύφωμα την τέλεση του τελικού του League of Legends με απευθείας μετάδοση από την οθόνη και live hosting.

  • «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Κων/νος Καβάφης» (Κτίριο «Δ7») και στην Κεντρική Αυλή , Πειραιώς 100, Γκάζι.
  • Ώρες λειτουργίας : Παρασκευή 9 Νοεμβρίου: 16.00 – 22.00, Σάββατο 10 Νοεμβρίου: 10.00 – 22.00, Κυριακή 11 Νοεμβρίου: 10.00 – 22.00
  • Τιμή εισόδου : 5 ευρώ
  • Πληροφορίες: gamingfestival.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024