Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι προσφορές της Cosmote προς τους φοιτητές

Οι προσφορές της Cosmote προς τους φοιτητές

Μετά την ανακοίνωση του ΕΔΕΤ για την παροχή University Mobile Internet για laptop ή tablet (από την Vodafone) αντί 4,74 ευρώ το μήνα για κίνηση 4GB, η Cosmote κάνει την δική της πρόταση σε φοιτητές δημόσιων πανεπιστημίων σε συνδυασμό και μη με τις υπηρεσίες φωνής. Δείτε μια ανάλυση των προτάσεων που περιλαμβάνουν Mobile Internet.

Μετά την ανακοίνωση του ΕΔΕΤ για την παροχή University Mobile Internet για laptop ή tablet (από την Vodafone, μετά από ανοικτό διαγωνισμό) αντί 4,74 ευρώ το μήνα για κίνηση 4GB, η Cosmote κάνει την δική της πρόταση σε φοιτητές δημόσιων πανεπιστημίων, σε συνδυασμό και μη με τις υπηρεσίες φωνής. Δείτε μια ανάλυση των προτάσεων που περιλαμβάνουν Mobile Internet.

Η Cosmote ανακοίνωσε προσφορές για φοιτητές στα καρτοκινητά What’up, στα καρτοσυμβόλαια και στα προγράμματα συμβολαίου, σε ισχύ για περιορισμένο χρονικό διάστημα, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας.

Σε ότι αφορά στην προσφορά Mobile Internet με καρτοκινητό What’up, η Cosmote επιτρέπει κίνηση 600ΜΒ το μήνα έως τον Ιούνιο του 2013 (και 600′ προς άλλα καρτοκινητά What’s up με ελάχιστη χρέωση για 3 λεπτά κλήσης, ανεξάρτητα από την πραγματική διάρκεια) όταν η ανανέωση τον προηγούμενο μήνα ξεπερνά σε συνολική αξία τα 10 ευρώ.

Σε ότι αφορά στις προσφορές για το Mobile Internet με συμβόλαιο, δηλαδή την σύνδεση στο Διαδίκτυο από smartphone και tablet ή/και φορητό, η Cosmote ανακοίνωσε ότι όσοι εγγραφούν στα προγράμματα Cosmote Internet on the Go Student ή στο Cosmote Internet Any Way έως το τέλος Νοεμβρίου θα πληρώνουν πάγιο 8,90 ευρώ το μήνα και όχι 25 ή 27 ευρώ αντίστοιχα για προπληρωμένη κίνηση 5GB.

Η διαφορά ανάμεσα στα δύο αυτά προγράμματα είναι ότι στο Internet Any Way, ο συνδρομητής αποκτά δύο κάρτες SIM (μια υπό μορφή κάρτας και μια υπό μορφή USB), μια για το smartphone και μια για το netbook ή το tablet του. Στο smartphone μπορεί να προκαλέσει κίνηση για τα ΜΒ που αθροίζονται από το πρόγραμμα συμβολαίου φωνής (από 60ΜΒ έως 1,5GB) και από το Internet Any Way (5GB). Στο tablet μπορεί να αξιοποιήσει μόνο τα GB που προβλέπει το Internet Any Way (στην προκειμένη περίπτωση 5GB, υπάρχει και πρόγραμμα 2GB).

Επίσης, η εγγραφή στο Cosmote Internet Any Way προϋποθέτει και συμβόλαιο φωνής Cosmote Απεριόριστα, με έκπτωση στο πάγιο. Έως τις 17 Νοεμβρίου 2012, η Cosmote παρέχει έκπτωση 5 ευρώ σε φοιτητές στο πάγιο για 9 μήνες. Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις για το Cosmote Internet Any Way στον δικτυακό τόπο της Cosmote.

Αντίθετα, για την εγγραφή στο Cosmote Internet on the Go Student δεν απαιτείται συμβόλαιο φωνής.

Η Cosmote δίνει ένα ενδεικτικό παράδειγμα από τον συνδυασμό του Internet Any Way και ενός προγράμματος συμβολαίου που περιλαμβάνει προπληρωμένη κίνηση ΜΒ.

Παράδειγμα

Επιλέγω να συνδυάσω το πρόγραμμα COSMOTE Internet Any Way 2GB με το πρόγραμμα φωνής μου COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25.

Το πρόγραμμα COSMOTE Internet Any Way 2GB μου προσφέρει δωρεάν όγκο 2GB. Το πρόγραμμα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25 μου προσφέρει δωρεάν όγκο 100ΜΒ.

Μέσω της SIM κάρτας του προγράμματος φωνής COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25 θα μπορώ να καταναλώσω από το κινητό μου τα δωρεάν ΜΒ του προγράμματος COSMOTE Internet Any Way 2GB και τα δωρεάν ΜΒ που μου προσφέρει ήδη του πρόγραμμα φωνής μου (συνολικός δωρεάν όγκος: 2GB+100MB=2,1GB).

Μέσω της SIM κάρτας του COSMOTE Internet Any Way 2GB, θα μπορώ να καταναλώσω από το Netbook/tablet μου μόνο τα 2GB που μου προσφέρει το πρόγραμμα.

Η χρέωση μετά την εξάντληση των διαθέσιμων ΜΒ είναι 0,0307€ ανά MB. Τα μηνύματα χρεώνονται 11,07 λεπτά ανά SMS προς εθνικά δίκτυα ή 19,69 λεπτά ανά SMS προς ξένα δίκτυα

Oι φοιτητικές προσφορές ισχύουν για όλους τους φοιτητές οποιουδήποτε Ελληνικού δημόσιου ΑΕΙ και ΤΕΙ. Εκτός από το φοιτητικό πάσο, η εγγραφή γίνεται δεκτή με φοιτητική ταυτότητα, βεβαίωση σπουδών ή το πιστοποιητικό εγγραφής πρωτοετών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα καταστήματα Cosmote, OTE και Γερμανός.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

Mobile Internet σε φοιτητές με €4,74 για κίνηση 4GB το μήνα
Φοιτητές και προσωπικό πανεπιστημίων και ΤΕΙ μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω 3G με κόστος μόλις 4,74 ευρώ για κίνηση έως 4GB το μήνα, ανακοίνωσε το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας. Το πακέτο παρέχεται σε συνεργασία με την Vodafone, η οποία επιλέχθηκε έπειτα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η ΕΔΕΤ Α.Ε.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024