Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμιος Μαραθώνιος Χάκινγκ για την ανάπτυξη app στα Windows 8

Παγκόσμιος Μαραθώνιος Χάκινγκ για την ανάπτυξη app στα Windows 8

H Microsoft Ελλάς προσκαλεί Έλληνες προγραμματιστές να συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό ανάπτυξης εφαρμογών για τα Windows 8. Στο WoWz App 2012 συμμετέχουν developer από 30 χώρες σε μια ενέργεια με προφανή σκοπό να μυηθούν οι προγραμματιστές στην ανάπτυξη εφαρμογών για το Windows Store.

H Microsoft Ελλάς προσκαλεί Έλληνες προγραμματιστές να συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό ανάπτυξης εφαρμογών για τα Windows 8. Στο WΟWzApp! Hackathon 2012 συμμετέχουν developer από 30 χώρες, σε μια ενέργεια με προφανή σκοπό να μυηθούν οι προγραμματιστές στην ανάπτυξη εφαρμογών για τα Windows 8 που θα εμπλουτίσουν το Windows Store.

Αυτός ο «μαραθώνιος χάκινγκ» απευθύνεται σε φοιτητές και προγραμματιστές σε startup. Η εκδήλωση ξεκινάει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 14.00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 21.00. Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο HUB Events (Αλκμήνης 5, Αθήνα). Στον ίδιο χώρο και λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης την Παρασκευή 9/11 (συγκεκριμένα από τις 9:00) θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για την προετοιμασία των συμμετεχόντων σε βασικές τεχνολογίες, όπως π.χ. HTML5, CSS, Javascript, C#, XAML κ.α.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους, μέσω των προγραμμάτων DreamSpark και BizSpark, όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για να δημιουργήσουν τις εφαρμογές τους, όπως το Visual Studio 2012 Express για Windows 8, καθώς και ένα δωρεάν κωδικό εγγραφής στο Windows Store (αξίας 37 ευρώ).

Όλοι όσοι συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους.

Ειδικοί στα Windows 8 θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να βοηθήσουν στην υποβολή των εφαρμογών στο Windows Store.

Οι εγγραφές για το ελληνικό WOWZAPP 2012: Hackathon για Windows έχουν ήδη ξεκινήσει.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024