Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώιμο το Skype για τα Windows Phone 8

Πρώιμο το Skype για τα Windows Phone 8

Το Skype προστέθηκε στο Windows Phone Store, το κατάστημα app για τα smartphone με Windows phone 8 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Η Microsoft επισημαίνει ότι η μεταφορά της δημοφιλούς εφαρμογής βρίσκεται προς το παρόν σε πρώιμο στάδιο και ενδέχεται να μην υλοποιεί άμεσα όσα υπόσχεται για το μέλλον. Στην πρώιμη αυτή έκδοση, δεν εγγυάται την σταθερότητα των κλήσεων και την δυνατότητα να ενημερώνεται ο χρήστης για εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα, εκτός Skype app.

Το Skype προστέθηκε στο Windows Store, το κατάστημα app για τα smartphone με Windows phone 8 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Η Microsoft επισημαίνει ότι η μεταφορά της δημοφιλούς εφαρμογής βρίσκεται προς το παρόν σε πρώιμο στάδιο και ενδέχεται να μην υλοποιεί άμεσα όσα υπόσχεται για το μέλλον. Στην πρώιμη αυτή έκδοση, δεν εγγυάται την σταθερότητα των κλήσεων και την δυνατότητα να ενημερώνεται ο χρήστης για εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα, όταν ο χρήστης είναι εκτός Skype app.

  • Με το Skype app για smartphone με Windows 8, ο χρήστης μπορεί να δει στο app People όλους όσους έχει προσθέσει στις επαφές του και με ένα tap να συζητά μαζί τους.
  • Με είσοδο με την χρήση λογαριασμού Microsoft, ο χρήστης μπορεί να ανταλλάσσει μηνύματα με όσους συνδέεται με τον Messenger (IM)
  • Με το Skype app για Windows Phone 8, ο χρήστης μπορεί να κάνει φωνητικές κλήσεις από Skype σε Skype. Όταν η διαδικτυακή επικοινωνία γίνεται μέσω δωρεάν Wi-Fi η κλήση είναι δωρεάν. Όταν μεσολαβεί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και δεν προβλέπεται προπληρωμένη κίνηση data, ο χρήστης επιβαρύνεται με τις χρεώσεις για τον κίνηση των δεδομένων που θα προκαλέσει. Δεδομένου, ότι το Skype επιτρέπει και βιντεοκλήσεις (που μεταφράζεται σε μεγάλη κίνηση data), δεν προτείνεται η χρήση όταν η διαδικτυακή επικοινωνία δεν είναι δωρεάν (μέσω Wi-Fi).
  • Με το Skype, είναι εφικτή και η κλήση σε αριθμούς σταθερής τηλεφωνίας και κινητά τηλέφωνα «με χαμηλή χρέωση» (συνδρομητικά προγράμματα).

Στο μέλλον μετατίθεται η δυνατότητα λήψης ενημερώσεων για κλήσεις ή μηνύματα από το Skype ώστε ο χρήστης να μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα, στην περίπτωση που το app του Skype δεν είναι ενεργό.

Περισσότερα για το Skype στα Windows Phone δημοσιεύονται στην διεύθυνση http://skype.com/go/windowsphone και στο http://skype.com/go/help.faq.windowsphone

Μπορείτε να δείτε το βίντεο που ανέβασε η ομάδα του Skype στο YouTube:

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024