Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρχές του 2013 στην Ελλάδα τα smartphone της Nokia με Windows Phone 8

Αρχές του 2013 στην Ελλάδα τα smartphone της Nokia με Windows Phone 8

Με αφορμή την ανακοίνωση της Microsoft για την διάθεση των πρώτων smartphone με Windows Phone 8 στην ελληνική αγορά, αναζητήσαμε διευκρινίσεις από τους κατασκευαστές για την διαθεσιμότητα και την τιμή διάθεσής τους στην ελληνική αγορά. Δείτε τι μας απάντησε η Nokia.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Microsoft για την διάθεση των πρώτων smartphone με Windows Phone 8 στην ελληνική αγορά, αναζητήσαμε διευκρινίσεις από τους κατασκευαστές για την διαθεσιμότητα και την τιμή διάθεσής τους στην ελληνική αγορά. Δείτε τι μας απάντησε η Nokia.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Nokia στην ελληνική αγορά θα κυκλοφορήσουν τα Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820, τα οποία αναμένονται στις αρχές του 2013, πιθανότατα μέσα στον Ιανουάριο.

Απάντηση για τις τιμές διάθεσης δεν λάβαμε, έχουν όμως γίνει γνωστές οι πρώτες πληροφορίες για την διάθεσή τους στην Ευρώπη (αν και στο παρελθόν, παρατηρήθηκε διαφορά ανάμεσα στις τιμές Ευρώπης και στις τιμές Ελλάδας, γεγονός που αποδίδεται σε πολλούς παράγοντες).

Ο Φινλανδός κατασκευαστής αποκάλυψε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2012 ότι το Nokia Lumia 820 θα πωλείται στα 499 ευρώ και το μεγαλύτερο Nokia Lumia 920 στα 649 ευρώ.

Κατά τα λοιπά, Windows Phone 8 θα έχουν δύο τηλέφωνα της HTC και ένα της Samsung για τις τιμές των οποίων γνωρίζουμε τα εξής:

Άμεσα αναμένεται να κυκλοφορήσουν (μέσα στον Νοέμβριο 2012) το Windows Phone 8X στα 599 ευρώ και το Windows Phone 8S της HTC γύρω στα 350 ευρώ. Απομένει να μάθουμε επισήμως την τιμή διάθεσης του smartphone με Windows Phone 8 της Samsung, Samsung ATIV S (το οποίο φημολογείται ότι θα πωλείται γύρω στα 550 ευρώ, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία).


Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο tech.in.gr

  • Ανακοινώθηκαν οι τιμές των Nokia Lumia με Windows Phone 8 για την Ευρώπη
    Από την Γερμανία έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για την τιμή διάθεσης των δύο πρώτων smartphone της Nokia με Windows Phone 8. Το Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820 θα κυκλοφορήσουν στις αρχές Νοεμβρίου στην χώρα, λίγο μετά την ανακοίνωση των Windows 8 από την Microsoft στις 26 Οκτώβρη.
  • Τα Lumia με Windows Phone 8 και κάμερα PureView, επέδειξε η Nokia
    Η Nokia παρουσίασε τα πρώτα δύο smartphone με Windows Phone 8 στην οικογένεια Lumia, το Nokia Lumia 920 (4,5») και το μικρότερο (4,3») Nokia Lumia 820. Ο Φινλανδός κατασκευαστής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις φωτογραφικές ικανότητες αμφότερων των μοντέλων, που αποδίδονται στην τεχνολογία PureView, στους χάρτες και τις υπηρεσίες θέσης της Nokia που περιλαμβάνουν ακόμα και λειτουργία «επαυξημένης πραγματικότητας» με τα Nokia City Lens.
  • Γκάφα της Nokia σε διαφήμιση του Nokia Lumia 920
    Δημόσια συγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η Nokia, όταν έγινε αντιληπτό ότι είχε γίνει με επαγγελματική κάμερα η λήψη βίντεο στο οποίο η εταιρεία επιδεικνύει τα πλεονεκτήματα της οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας στο Nokia Lumia 920 απέναντι σε μια λήψη με ανταγωνιστικό smartphone.
  • H Nokia προκαλεί τους λάτρεις του iPhone 5 να αλλάξουν θρησκεία
    Μετά την Samsung, η Nokia προκαλεί αυτή τη φορά τους λάτρεις της Apple με μια αρνητική διαφήμιση για το iPhone 5. «Είναι ώρα να αλλάξετε», τους λέει, «να βάλετε χρώμα» στη ζωή σας, και τους προτείνει να φύγουν από την Apple για να βρεθούν στην αντίπερα όχθη, στα Windows Phone 8 και δη, στο δικό της Nokia Lumia 920.
  • Smartphone από την Microsoft, επαναλαμβάνουν οι φήμες
    H εφημερίδα Wall Street Journal μεταδίδει ότι η Microsoft έχει στραφεί σε προμηθευτές εξαρτημάτων από την Ασία, στην διάρκεια δοκιμών που διεξάγει για την κατασκευή του δικού της smartphone, μάλλον αντιγράφοντας μια σελίδα από το βιβλίο της Apple, που θέλει την ίδια εταιρεία να αναλαμβάνει το software αλλά και το hardware (και όχι μόνο).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024