Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό με επιπλέον χρέωση 2€

Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό με επιπλέον χρέωση 2€

Υπηρεσία ημερήσιας πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το εξωτερικό ανακοίνωσε η Vodafone. Σύμφωνα με την εταιρεία, χρέωση 2 ευρώ πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο στο Ίντερνετ από το κινητό και η κίνηση δεδομένων δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10ΜΒ την ημέρα.

Υπηρεσία πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το εξωτερικό με ημερήσια επιπλέον χρέωση ανακοίνωσε η Vodafone, την οποία ονομάζει «Vodafone Internet-Όλη-Μέρα στο εξωτερικό». Σύμφωνα με την εταιρεία, η επιπλέον χρέωση 2 ευρώ πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο στο Ίντερνετ από το κινητό και η προβλεπόμενη κίνηση δεδομένων σύμφωνα με την πολιτική ορθής χρήσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10ΜΒ την ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν στην υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό με μια κλήση στο 1333 (δωρεάν) ή σε ένα από τα καταστήματα Vodafone.

Για περισσότερες πληροφορίες η εταιρεία παραπέμπει στο www.vodafone.gr/roaming.

Ειδικότερα για την πρόσβαση στο Ίντερνετ από το κινητό, μπορείτε να ενημερωθείτε από το http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11166 Στην ενότητα Ίντερνετ Όλη Μέρα για την «ευρωπαϊκή ζώνη» αναφέρεται ότι η χρέωση είναι 3 ευρώ για 24 ώρες για την χρήση του διαθέσιμου όγκου δηλαδή 10ΜΒ. Μετά η χρέωση είναι 5 ευρώ για 15ΜΒ σε 24 ώρες. Στον υπόλοιπο κόσμο, η χρέωση είναι πολύ υψηλότερη, και συγκεκριμένα 15 ευρώ για 24 ώρες για κίνηση μόλις 5ΜΒ. Ζητήσαμε κάποιες διευκρινίσεις από την Vodafone και όταν τις λάβουμε θα σας ενημερώσουμε.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024