Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
VDSL έως 50Mbps και από την Forthnet «με 10 ευρώ επιπλέον»

VDSL έως 50Mbps και από την Forthnet «με 10 ευρώ επιπλέον»

Μετά την Wind και τον ΟΤΕ, και η Forthnet ανακοινώνει ότι παρέχει πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps. Η αναφορά στις τιμές γίνεται μόνο σε σχέση με την αύξηση στο μηνιαίο κόστος άλλων υπηρεσιών που επιφέρει η επιλογή της αναβάθμισης σε VDSL, η οποία περιορίζεται στα 10 ευρώ το μήνα.

Μετά την Wind και τον ΟΤΕ, και η Forthnet ανακοινώνει ότι παρέχει πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps. Η αναφορά στις τιμές γίνεται μόνο σε σχέση με την αύξηση στο μηνιαίο κόστος άλλων υπηρεσιών που επιφέρει η επιλογή της αναβάθμισης σε VDSL, η οποία είναι 10 ευρώ το μήνα.

{{{related}}}

H Forthnet ξεκινά την ανακοίνωσή της θυμίζοντας ότι είναι «η εταιρία που έφερε το Internet στην Ελλάδα» και κάνει λόγο για διπλασιασμό των ταχυτήτων download και upload.

Σε ότι αφορά τις τιμές αναφέρεται πως «όλες οι broadband υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η Forthnet σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές καθώς και οι εκπληκτικές προσφορές συνδυασμού τους με τις Nova υπηρεσίες διασκέδασης, μπορούν να αναβαθμιστούν σε υπερυψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, μόνο με 10€ επιπλέον. Στην Forthnet οι ταχύτητες ανεβαίνουν, οι τιμές μένουν χαμηλά.»

Τέλος, σε ότι αφορά στην διαθεσιμότητα της υπηρεσίας αναφέρει πως υπάρχει σε όλες τις μεγάλες πόλεις αλλά και σε πολλές ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας.

  • Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα πρόσβασης σε τεχνολογία VDSL μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.forthnetgroup.gr/wizard

Πληροφορίες παρέχουν επίσης τα καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet & Nova, τηλεφωνικά στο 13831 με αστική χρέωση ή στο www.forthnetgroup.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024