Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με προ-παραγγελία, οι Sony Bravia 4K TV 84'' και στην Ελλάδα

Με προ-παραγγελία, οι Sony Bravia 4K TV 84» και στην Ελλάδα

Άμεσα θα μπορεί κανείς να προ-παραγγείλει την τηλεόραση της Sony με διαγώνιο 84 ίντσες και ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση που χαρακτηρίζαμε ως σήμερα «υψηλής ευκρίνειας». Η εταιρεία ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την διάθεση της Sony Bravia 84'' με ανάλυση 4Κ και υπόσχεται «καθηλωτική εμπειρία».

Άμεσα θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά η τηλεόραση της Sony με διαγώνιο 84 ίντσες και ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση που χαρακτηρίζαμε ως σήμερα «υψηλής ευκρίνειας». Η εταιρεία ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την διάθεση της Sony Bravia 84» με ανάλυση 4Κ και υπόσχεται «καθηλωτική εμπειρία».

Η Sony Bravia 84» διαθέτει οθόνη LCD με ανάλυση 4K, δηλαδή με ανάλυση 3840 x 2160 pixel στην μεγαλύτερη κατηγορία της βιομηχανίας και ενσωματώνει τη μηχανή 4K X-Reality PRO της Sony, που αναλαμβάνει την βέλτιστη απόδοση στην ποιότητα εικόνας και την υπέρ-ανάλυση. Η Sony λέει πως δεν θα ενοχλείστε από τα pixel, θα βλέπετε άκρως ρεαλιστικές και όμορφα καθαρές εικόνες ακόμα και υπό γωνία θέασης 60 μοιρών, ακόμα και αν κάθεστε στο μισό της απόστασης από την οθόνη, σε σχέση με τη θέαση σε Full HD (για την οποία, η προτεινόμενη απόσταση είναι ίση με τρεις φορές το ύψος της οθόνης).

Η BRAVIA LCD KD-84X9005 πωλείται μετά από ειδική προ-παραγγελία στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Η συναρμολόγηση, τοποθέτηση και επίδειξη λειτουργίας πραγματοποιούνται δωρεάν από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας στο χώρο του πελάτη. Η πρώτη τηλεόραση BRAVIA 84 ιντσών με ανάλυση 4K από τη Sony καλύπτεται από τρία χρόνια εγγύηση.


  • H τιμή καταλόγου για την KD-84×9005 είναι 25.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Απίστευτη ποιότητα εικόνας» σε επίπεδα Digital Cinema 4K, υπόσχεται η Sony

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024