Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν φιλοξενία επιχειρήσεων στο Ίντερνετ από τον ΟΤΕ για ένα χρόνο

Δωρεάν φιλοξενία επιχειρήσεων στο Ίντερνετ από τον ΟΤΕ για ένα χρόνο

Δωρεάν επί ένα χρόνο φιλοξενεί ο ΟΤΕ επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν την δραστηριότητά τους μέσω Διαδικτύου. Με την υπηρεσία yourbusiness.gr, ο ΟΤΕ εκπαιδεύει τους χρήστες στο στήσιμο και στην συντήρηση του δικτυακού τους τόπου και τους παρέχει δυνατότητες ακόμα και για την προώθηση μέσω e-mail και SMS ή ακόμα και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Δωρεάν επί ένα χρόνο φιλοξενεί ο ΟΤΕ μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν την δραστηριότητά τους μέσω Διαδικτύου. Τους προτείνει να δημιουργήσουν τον δικό τους δικτυακό τόπο και να δεσμεύσουν την διαδικτυακή τους διεύθυνση και τους παρέχει εργαλεία και γνώση για να το κάνουν. Παράλληλα, οι επιχειρηματίες εξοικειώνονται με τα στοιχεία επισκεψιμότητας και τις μεθόδους προώθησης των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών τους, μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο και την επικοινωνία με την τηλεφωνική υποστήριξη.

Η υπηρεσία φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο yourbusiness.gr, και από τον δικτυακό της τόπο ο ΟΤΕ εκπαιδεύει τους χρήστες στο στήσιμο και στην συντήρηση του δικτυακού τους τόπου με βιντεοσκοπημένα μαθήματα ή/και τηλεφωνική υποστήριξη και τους παρέχει επιπλέον δυνατότητες ακόμα και για την προώθηση προϊόντων μέσω e-mail ή και SMS ή και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο από τον ΟΤΕ:

Σύμφωνα με τον ΟΤΕ:

  • Η πρωτοβουλία του ΟΤΕ «η επιχείρησή σου.gr», δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να προωθήσουν την επιχείρησή τους στο Internet, εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο.
  • Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν απευθύνεται μόνο σε πελάτες ΟΤΕ, αλλά σε όλους τους ενδιαφερόμενους, όπως νέους επιχειρηματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.
  • Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο site www.yourbusiness.gr και μέσω ενός απλού και εύχρηστου εργαλείου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί.
  • Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ ο ίδιος αναλαμβάνει τη διαχείριση και την ανανέωση των πληροφοριών με τη συχνότητα που επιθυμεί.
  • Η διαδικασία για τη δημιουργία του site γίνεται απλή, μέσω ειδικών video μαθημάτων, που μπορεί ο χρήστης να παρακολουθήσει, σε όλη τη διάρκεια της δημιουργίας ή ανανέωσης του site. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρέχεται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη μέσω του 13818.

Επιπλέον, κάποιες επιμέρους δυνατότητες που περιλαμβάνονται είναι:
• η ενημέρωση για την πορεία του site μέσω στατιστικών στοιχείων,
• η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω email ή SMS,
• η χρήση social media καθώς και ο σχεδιασμός αφισών και επαγγελματικών καρτών.

Μετά τον πρώτο χρόνο, οι πελάτες ΟΤΕ – COSMOTE μπορούν να συνεχίσουν με «τιμή προσφοράς» 10,90€ το μήνα (με ΦΠΑ). Για τους υπόλοιπους, η τιμή τιμοκαταλόγου θα είναι 12,90€ το μήνα (με ΦΠΑ).

Η υπηρεσία έχει ήδη βρει ανταπόκριση από χιλιάδες επιχειρήσεις (5.500 έχουν αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο παρουσία στον Παγκόσμιο Ιστό), σε μια εποχή του η επιχειρηματικότητα φθίνει, δηλώνουν οι πρωταγωνιστές του εγχειρήματος.

«Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία θέλουμε να δώσουμε σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους site στο internet και να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης αποτελούν για τον ΟΤΕ βασικά σημεία αναφοράς, σε μια νέα εποχή για τη σχέση μας με τον πελάτη, που συνοψίζεται στη δέσμευσή μας «Μαζί, είμαστε ένα»,», σημειώνει ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Marketing Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας Ομίλου ΟΤΕ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024