Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πουλήστε μέσω Ίντερνετ», λέει το BestPrice.gr σε δημιουργούς και παραγωγούς

«Πουλήστε μέσω Ίντερνετ», λέει το BestPrice.gr σε δημιουργούς και παραγωγούς

Η γνωστή υπηρεσία αναζήτησης και σύγκρισης τιμών BestPrice.gr πρόκειται να δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες παραγωγούς και δημιουργούς να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω Διαδικτύου, χωρίς να διαθέτουν οι ίδιοι ηλεκτρονικό κατάστημα. Το ενιαίο καλάθι του Best Price θα εξυπηρετήσει και τους φιλόδοξους δημιουργούς και παραγωγούς που θα δοκιμάσουν την τύχη τους online, από το βήμα του Best Price Point.

Η γνωστή υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών BestPrice.gr πρόκειται να δώσει από τις αρχές του 2013 την ευκαιρία σε Έλληνες και Ελληνίδες παραγωγούς και δημιουργούς να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω Διαδικτύου, χωρίς να διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα. Μοναδικά προϊόντα θα είναι ευπρόσδεκτα στα ράφια του «Best Price Point».

Το εγχείρημα αφορά σε ερασιτέχνες δημιουργούς αλλά και σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο δευτερογενή τομέα (μεταποίηση) και θέλουν να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση online. Είναι προφανές πως το Best Price Point απευθύνεται σε ανθρώπους που προσδοκούν ένα μικρό εισόδημα από «κάτι που ξέρουν να κάνουν καλά» και θα ήθελαν να προβάλλουν αλλά και να διαθέσουν προς πώληση το αποτέλεσμα της δημιουργίας τους.

Τον ρόλο αυτό προτίθεται να αναλάβει το Best Price, το οποίο θα μεταφέρει στους χρήστες της υπηρεσίας την ευκαιρία να αξιολογήσουν και να επιλέξουν τι θα ήθελαν να βλέπουν στο Best Price Point. Μετά από μια μακροχρόνια καμπάνια ενημέρωσης, τα ράφια του Best Price Point θα εμπλουτιστούν, αφού αναδειχτούν από τις προτιμήσεις των χρηστών.

Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί στο tech.in.gr ο επικεφαλής του εγχειρήματος και διευθύνων σύμβουλος της Phaistos Networks κος Δημήτρης Χατζηδάκης, τον Ιανουάριο του 2013 το BestPrice.gr θα απευθύνει ένα κάλεσμα στους χρήστες της υπηρεσίας να υποδείξουν τα προϊόντα δεκάδων εμπόρων, παραγωγών και ερασιτεχνών που θα υπεψήφιζαν ώστε να διατεθούν μέσω Διαδικτύου από το Best Price Point.

Έτσι οι καταναλωτές και χρήστες της υπηρεσίας του BestPrice.gr αποκτούν πρόσβαση σε μια ιδιαίτερη ομάδα μοναδικών – και αμιγώς ελληνικής παραγωγής – προϊόντων. Το BestPrice Point φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο πώλησης για ομάδες παραγωγών που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους, ενδεικτικά, κλάδους: Είδη τροφίμων και ποτών, Έπιπλα και είδη διακόσμησης, Ένδυση και Υπόδηση.

Η υπηρεσία υπόσχεται πως με το BestPrice Point, οι δημιουργοί/παραγωγοί θα μπορούν να εισάγουν εύκολα και άμεσα τον κατάλογο των προϊόντων τους στο BestPrice.gr και μέσα σε λίγα λεπτά θα είναι σε θέση να δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του ενιαίου καλαθιού αγορών BestPrice One.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

Αγορές από διαφορετικά καταστήματα στο ενιαίο καλάθι του BestPrice.gr
Αγορές από διαφορετικά διαδικτυακά καταστήματα, χωρίς ή με σημαντικά μειωμένα έξοδα αποστολής μπορούν να κάνουν οι εγγεγραμμένοι χρήστες του BestPrice.gr. Η υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών που μυρίζει φρεσκάδα, αν και κουβαλάει εμπειρία 11 και πλέον χρόνων στο ελληνικό Διαδίκτυο, κάνει το ντεμπούτο του Best Price One, ενός ενιαίου καλαθιού αγορών από μικρά και μεγάλα e-shop.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024