Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άθραυστο Samsung Galaxy S IV απέναντι στο iPhone 5 από την Samsung;

Άθραυστο Samsung Galaxy S IV απέναντι στο iPhone 5 από την Samsung;

O διάδοχος του εξαιρετικά επιτυχημένου smartphone της Samsung Electronics θα έχει άθραυστη οθόνη, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Το Samsung Galaxy S IV φέρει την κωδική ονομασία Project J, από το όνομα του επικεφαλής του τμήματος Mobile, JK Shin και λέγεται ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

O διάδοχος του εξαιρετικά επιτυχημένου smartphone της Samsung Electronics θα έχει άθραυστη οθόνη σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μεταδίδει το Reuters. Το Samsung Galaxy S IV φέρει την κωδική ονομασία Project J, από το όνομα του επικεφαλής του τμήματος Mobile, JK Shin και λέγεται ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

Η Samsung έχει φροντίσει να διαψεύσει τις φήμες για την ανακοίνωση του διαδόχου του Samsung Galaxy S III μέσα στο 2012. Οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν ότι το Samsung Galaxy S IV θα είναι έτοιμο το Μάιο του 2013, ένα χρόνο μετά το Samsung Mobile Unpacked του 2012 στο Λονδίνο όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του S III από τον JK Shin. Τώρα, οι φήμες λένε ότι το Project J μπορεί να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2013 με ένα Samsung Galaxy S IV να ανταγωνίζεται το iPhone 5 με όπλο την άθραυστη οθόνη. Εκτός από άθραυστο (δεν γίνεται λόγος για εύκαμπτο), το Samsung Galaxy S IV λέγεται ότι θα έχει αισθητήρα 13Mpixel και οθόνη με πυκνότητα εικονοστοιχείων σημαντικά αυξημένη από τα ppi που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, αφού λένε ότι στο S IV θα φτάνει στα 441 pixel ανά ίντσα. To Samsung Galaxy S III έχει πυκνότητα 306 ppi και το iPhone 5 326ppi.

H Samsung έχει παρουσιάσει ήδη από τον Ιανουάριο του 2011 (στην έκθεση CES) άθραυστες και ταυτόχρονα εύκαμπτες οθόνες OLED, στις οποίες το γυάλινο υπόστρωμα αντικαθίσταται από πλαστικό.

Το «Προσοχή, εύθραυστον!» που αποδίδεται στο iPhone χρησιμοποιείται ως η Αχίλλειος πτέρνα του τηλεφώνου της Apple ήδη από την Nokia, η οποία πρόσφατα προωθεί το Nokia Lumia 920 με όπλο την ανθεκτικότητά του σε πλήθος ατυχημάτων, όταν το iPhone σπάει ακόμα και όταν το ακουμπήσει ένα φτερό. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στο tech.in.gr.

Επίσης, η Samsung πρόσφατα εξασφάλισε περισσότερες από ένα εκατομμύρια προβολές σε μια εβδομάδα σε βίντεο στο οποίο υποβάλλει το S III σε εξαντλητικά τεστ αντοχής. Δείτε το:

Πάντως, δεν συμφωνούν όλοι ότι το νεότερο iPhone, το iPhone 5 αποδεικνύεται ο χαμένος στα τεστ αντοχής. Πρόσφατα, η κοινότητα Android Authority υπέβαλλε σε τεστ πτώσης το iPhone 5 και το Samsung Galaxy S III και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το smartphone της Apple ρεζιλεύει το κορυφαίο τηλέφωνο της Samsung.

Δείτε το βίντεο:


Μέχρι τώρα, έχουμε δει smartphone με Corning Gorilla Glass 1 και Corning Gorilla Glass 2 και η βρετανική εταιρεία υπόσχεται ότι οι εύκαμπτες οθόνες δεν είναι και τόσο μακριά. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο για την τεχνολογία Corning Willow:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024