Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιο είναι το ιδανικό smartphone της Sony «για απλή χρήση» με Android 4.1

Ποιο είναι το ιδανικό smartphone της Sony «για απλή χρήση» με Android 4.1

Η Sony προτείνει ως οικονομικό το smartphone Sony Xperia E που θα διαθέσει το πρώτο τρίμηνο του 2013, σε όσους αποζητούν ένα τηλέφωνο που θα τους εξασφαλίσει πιο «καθαρές» τηλεφωνικές κλήσεις, θα τους κρατήσει μακριά από την πρίζα όσο το δυνατόν περισσότερο, θα έχει επαρκώς μεγάλη οθόνη, πολύ καλή απόδοση της μουσικής και δυνατότητα προβολής περιεχομένου στην τηλεόραση ασύρματα μέσω DLNA.

Η Sony προτείνει ως οικονομικό το smartphone Sony Xperia E που θα διαθέσει το πρώτο τρίμηνο του 2013, σε όσους αποζητούν ένα τηλέφωνο που θα τους εξασφαλίσει πιο «καθαρές» τηλεφωνικές κλήσεις, θα τους κρατήσει μακριά από την πρίζα όσο το δυνατόν περισσότερο, θα έχει επαρκώς μεγάλη οθόνη, πολύ καλή απόδοση της μουσικής και δυνατότητα προβολής περιεχομένου στην τηλεόραση ασύρματα μέσω DLNA.

Συγκεκριμένα, η Sony Mobile Communications χαρακτηρίζει το Sony Xperia E ως «ιδανικό για απλή χρήση»:

Υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα HD Voice που διευκολύνει τους χρήστες να επικοινωνούν με ακόμα πιο καθαρό ήχο κατά τη διάρκεια της κλήσης. Το Sony Xperia E διαθέτει λειτουργία αποκλεισμού εξωτερικών θορύβων.

Ως πλεονέκτημα του Xperia E, προβάλλεται η δυνατότητα ελέγχου του κόστους χρήσης και της κατανάλωσης μπαταρίας. Το Sony Xperia E φέρει app για την μέτρηση της χρήσης δεδομένων, που καταγράφει πόσα ΜΒ δεδομένα έχουν διακινηθεί μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

  • Ως tech.in.gr επισημαίνουμε κάτι που θα βρείτε ως επισήμανση σε όλες τις συσκευές ή τα σχετικά app: μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους μετρητές δεδομένων ως ένδειξη της κίνησης που προκαλέσατε στο δίκτυο στην υπό παρακολούθηση περίοδο (που πρέπει να ρυθμίσετε κατάλληλα και ανάλογα με την περίοδο τιμολόγησης του παρόχου σας). Δεν αποτελούν όμως απόδειξη για να διαπραγματευτείτε με το δίκτυο σε περίπτωση αμφισβήτησης του λογαριασμού σας.

Επίσης, το Sony Xperia E εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής έτσι ώστε να αυξάνεται την απόδοση της μπαταρίας μέχρι και 4 φορές. Μόλις η οθόνη μείνει σε κατάσταση αναμονής για λίγα λεπτά, το Wi-Fi, η «διαχείριση δεδομένων» και οι περισσότερες εγκατεστημένες εφαρμογές απενεργοποιούνται. Οι κλήσεις και τα μηνύματα λειτουργούν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το άγγιγμα της οθόνης, όλες οι λειτουργίες επανέρχονται στην καθορισμένη κανονική κατάσταση. Εδώ, απαιτούνται διευκρινίσεις, τις ζητήσαμε και θα σας τις μεταφέρουμε όταν τις λάβουμε, ανανεώνοντας το άρθρο.

Το Xperia E θα είναι διαθέσιμο με λειτουργικό Android 4.1 (Jelly Bean) σε μαύρο, λευκό και ροζ χρώμα. Επίσης, θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση για δύο κάρτες SIM (dual SIM – Xperia E dual), η οποία θα διατεθεί με Ice Cream Sandwich, η οποία θα αναβαθμιστεί αργότερα σε Android 4.1.

Η Sony δεν ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία διάθεσης της συσκευής ή την τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσουν οι δύο εκδόσεις του. Περιορίστηκε να το τοποθετήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Sony Xperia E.

  • Μπαταρία «μακράς διάρκειας» 1500 mAh, αποσπώμενη
  • Οθόνη 3.5” HVGA 480 x 320 pixel
  • 4GB εσωτερική μνήμη
  • Μουσική εμπειρία “WALKMAN” με xLOUD και ήχο 3D surround
  • Υποστήριξη ασύρματης συνδεσιμότητας μέσω DLNA με TV, tablet ή PC που υποστηρίζουν DLNA
  • Επεξεργαστής 1GHz Qualcomm Snapdragon MSM7227A
  • Μαύρο, λευκό και ροζ χρώμα για το Xperia E
  • Μαύρο και χρυσό για το Xperia E dual
  • 512MB RAM
  • Υποδοχή για microSD
  • Κάμερα 3,2Mpixel με αυτόματη εστίαση

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το Xperia E από το sonymobile.com/gr

Τι νέο φέρνει το Android 4.2 Jelly Bean
H Google παρουσίασε στις 29 Οκτωβρίου τις πρώτες συσκευές με την νεότερη έκδοση 4.2 του Android διατηρώντας την επωνυμία Jelly Bean. Στην έκδοση 4.2, υποστηρίζονται οι πανοραμικές λήψεις, η πληκτρολόγηση Gesture Typing, η δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών χρηστών στις ταμπλέτες, οι επεκτάσιμες ενεργές ενημερώσεις και άλλα.

Τι πρέπει να ξέρετε για τα smartphone (7/2012)
Τα smartphone είναι μια νέα κατηγορία κινητών τηλεφώνων, και είναι φανερό ότι κατασκευαστές, δίκτυα και προγραμματιστές δεν έχουν βρει την απόλυτη λύση για την βέλτιστη λειτουργία τους. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και σε τι διαφοροποιούνται; Τι μπορούν να κάνουν και ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρήστες;

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024