Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Share your Success» και κερδίστε διαφημιστική προβολή από την Cosmote

H Cosmote προσφέρει ένα πακέτο διαφημιστικής προβολής αξίας 20.000 ευρώ στις επιχειρήσεις που θα μοιραστούν μέσω Facebook την δική τους ιστορία επιτυχίας. Η επιχείρηση που θα συμμετέχει στην ενέργεια υπό τον τίτλο "Share Your Success" θα αναδειχθεί από τις προτιμήσεις των φίλων της Cosmote και επιτροπή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

H Cosmote προσφέρει ένα «ολοκληρωμένο πακέτο διαφημιστικής προβολής» αξίας 20.000 ευρώ σε τρεις επιχειρήσεις που θα μοιραστούν την δική τους ιστορία επιτυχίας. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην ενέργεια υπό τον τίτλο «Share Your Success» έως το τέλος του 2012 θα αναδειχθούν από τις προτιμήσεις των «φίλων» της Cosmote στο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης και επιτροπή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

  • Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να μπείτε στο Facebook και να επισκεφτείτε την σελίδα του διαγωνισμού στην διεύθυνση http://bit.ly/share_your_success

Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση:

«Με τη νέα ενέργεια «Share Your Success» η COSMOTE δίνει την ευκαιρία σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προβάλλουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας και να κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαφημιστικής προβολής αξίας 20.000€.

Από 28 Νοεμβρίου 2012 έως 31 Δεκεμβρίου 2012, κάθε επιχείρηση μπορεί να προβάλει το δικό της success story μαζί με το λογότυπο της ή μια φωτογραφία, στην επίσημη σελίδα της COSMOTE στο Facebook, περιγράφοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο που δραστηριοποιείται.

Στη συνέχεια, μέσω της διαδικασίας των like, όλοι μπορούν να ψηφίσουν την επιχειρηματική ιστορία που τους αρέσει περισσότερο. Τρεις επιτυχημένες ιστορίες θα αναδειχθούν από το πλήθος των like που θα έχουν συγκεντρώσει, καθώς και μετά από αξιολόγηση από αρμόδια επιτροπή της COSMOTE.

Σημαντική είναι η ανταπόκριση που έχει σημειωθεί ήδη από τις πρώτες μέρες, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Για να συμμετάσχεις και εσύ με την επιχείρησή σου, μπες εδώ: http://bit.ly/share_your_success»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024