Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δωροπροτάσεις με παιχνίδια για Sony PSP και Sony Playstation Vita

Δωροπροτάσεις με παιχνίδια για Sony PSP και Sony Playstation Vita

Η Sony προτείνει πέντε τίτλους ως δώρο για τους χρήστες των φορητών παιχνιδομηχανών της: το Little Big Planet σε έκδοση PS Vita, το Smart As για να ακονίσετε το μυαλό σας, την Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας και μια βόλτα στην Ζώνη της Σκιάς...

Η Sony προτείνει πέντε τίτλους ως δώρο για τους χρήστες των φορητών παιχνιδομηχανών της: το Little Big Planet σε έκδοση PS Vita, το Smart As για να ακονίσετε το μυαλό σας, την Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας και μια βόλτα στην Ζώνη της Σκιάς…

LittleBigPlanet PlayStation Vita

    Ένας «απαραίτητος» τίτλος για όλους τους κατόχους του PlayStation Vita, το καινούριο LBP για PS Vita ενσωματώνει τη διασκεδαστική δράση που λατρέψατε στις εκδόσεις του PS3 σε μια φορητή πρόταση που αξιοποιεί στο έπακρο τις μοναδικές λειτουργίες του PS Vita, όπως την πίσω επιφάνεια αφής και την OLED οθόνη αφής 5 ιντσών. Ακολουθήστε το Sackboy στη συναρπαστική του περιπέτεια, προσαρμόζοντας το χαρακτήρα σας μέχρι και την πιο απίθανη λεπτομέρεια, δημιουργήστε τα δικά σας επίπεδα και μπείτε στην τεράστια διαδικτυακή κοινότητα του LittleBigPlanet.

    Smart As…

      Το ιδανικό δώρο για όσους θέλουν να εξασκούν καθημερινά το μυαλό τους. Το νέο αυτό παιχνίδι εκμεταλλεύεται τις πρωτοποριακές λειτουργίες του PS Vita επιτρέποντάς σας να ακονίσετε το πνεύμα και τις γνώσεις σας, με πρωτότυπους γρίφους, καλοσχεδιασμένα παιχνίδια και ευχάριστες ασκήσεις. Μπορείτε να μοιραστείτε τις επιδόσεις σας και να συγκρίνετε την «εξυπνάδα» σας με φίλους σας στο PlayStation Network και στο Facebook.

      Δείτε επίσης

      Games για το PlayStation Portable (PSP)

      Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας – Το Βιντεοπαιχνίδι

        Ο πρωταγωνιστής των αγαπημένων βιβλίων όλων των παιδιών «προσγειώνεται» στο PSP και μας οδηγεί σε μια συναρπαστική περιπέτεια, ιδανική για όλες τις ηλικίες. Το Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά, επιτρέποντας σε όλους τους φίλους του δαιμόνιου ρεπόρτερ Τζερόνιμο Στίλτον να ξεπεράσουν μαζί του όλα τα εμπόδια και να ανακαλύψουν έναν ανεκτίμητο θησαυρό, σε μία περιπέτεια που αυτά τα Χριστούγεννα θα τα συναρπάσει … «σας το εγγυώμαι εγώ ο Τζερόνιμο Στίλτον».

        Phineas and Ferb: Across the Second Dimension (με ελληνικούς υπότιτλους)

          Μια ακόμη περιπετειώδης μάχη των Phineas, Ferb και Agent P ενάντια στο κακό και τις δυνάμεις του μοχθηρού Dr Doofenshmirtz που θα μοιραστούν μικροί και μεγάλοι απολαμβάνοντας ένα παιχνίδι με έντονη δράση, πολυάριθμες επιλογές, νέα αντικείμενα, χαρακτήρες και gadgets, αλλά και αναρίθμητες εκπλήξεις. Το μοναδικό αυτό παιχνίδι κυκλοφορεί στο PSP για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους!

          Invizimlas: Στη Ζώνη της Σκιάς

            Με τη βοήθεια της κάμερας του PSP θα ανακαλύψετε περισσότερα από 100 νέα Invizimals και θα τα κυνηγήσετε μέχρι τελικής πτώσης σε έναν τίτλο που κυκλοφορεί πλήρως εξελληνισμένος, προσκαλώντας όλα τα παιδιά να τον απολαύσουν. Επιστρατεύστε νέες κινήσεις, ειδικές επιθέσεις και ανακαλύψτε τις αρετές του παιχνιδιού συνεργασίας για να αιχμαλωτίσετε ακόμη περισσότερα τερατάκια σε μια συναρπαστική εμπειρία που προσφέρεται μόνο στο PlayStation®Portable.

            {{{related}}}

            In.gr Τεχνολογία

            Sports in

            Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

            Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

            Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

            in.gr | Ταυτότητα

            Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

            Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

            Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

            Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

            Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

            ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

            Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

            ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

            Δευτέρα 20 Μαϊου 2024