Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στείλτε την Wish List σας από το BestPrice.gr στον Άι Βασίλη με δώρα €1.000

Στείλτε την Wish List σας από το BestPrice.gr στον Άι Βασίλη με δώρα €1.000

Η υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών BestPrice.gr, «συνεργάζεται» για δεύτερη χρονιά με τον Άγιο Βασίλη και διανέμει δώρα συνολικής αξίας 2.000€. Η Phaistos Networks προτρέπει μικρά και μεγάλα παιδιά να διεκδικήσουν και φέτος τα πρωτοχρονιάτικα δώρα τους στο BestPrice.gr μέσω του εορταστικού διαγωνισμού με τίτλο «Ήσουν καλό παιδί φέτος;».

Η υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών BestPrice.gr, «συνεργάζεται» για δεύτερη χρονιά με τον Άγιο Βασίλη και διανέμει δώρα συνολικής αξίας 2.000€ σε τέσσερις τυχερούς. Η Phaistos Networks προτρέπει μικρά και μεγάλα παιδιά να διεκδικήσουν και φέτος τα πρωτοχρονιάτικα δώρα τους στο BestPrice.gr μέσω του εορταστικού διαγωνισμού με τίτλο «Ήσουν καλό παιδί φέτος;».

Η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση είναι απλή: Οι επισκέπτες του www.bestprice.gr εντοπίζουν τα προϊόντα που θέλουν να αποκτήσουν, όσα και αν είναι αυτά, και τα προσθέτουν στη λίστα των επιθυμιών τους μέχρι και τις 31/12, απλά πατώντας το κουμπί «Το θέλω».

Προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι η εγγραφή στην υπηρεσία με ένα έγκυρο e-mail, ή εναλλακτικά με τα στοιχεία του λογαριασμού του χρήστη στο Facebook, στο Τwitter ή στις υπηρεσίες της Google.

Μετά την είσοδό του στην υπηρεσία, ο χρήστης του BestPrice.gr, εντοπίζει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και τα βάζει στην Wish List -η αξία τους μπορεί να υπερβαίνει τα 1000 ευρώ και εάν ο χρήστης επιλεγεί θα κληθεί να επιλέξει ποια προϊόντα συνολικής αξίας έως 1.000 ευρώ (για τον 1ο νικητή, 500 ευρώ για τον δεύτερο, 250 ευρώ για τον 3ο και τον 4ο νικητή) θα παραλάβει. Προϋπόθεση τέλος είναι να έχει προστεθεί τουλάχιστον ένα προϊόν στην Wish List του (από εκείνα που παρέχουν αυτή την επιλογή).

Σε περίπτωση, που τα προϊόντα της λίστας ή η επιλογή περισσότερων μεταξύ των προϊόντων της λίστας «Προϊόντα που θέλω» υπολείπεται σε αξία το αντίστοιχο ανώτατο ποσό που διατίθεται στο νικητή για να επιλέξει τα δώρα του σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, ο νικητής δεν αποκτά καμία απολύτως αξίωση για καταβολή της διαφοράς σε χρήματα ή άλλο εκτός λίστας είδος.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό στο bestprice.gr (στο κάτω μέρος της σελίδας).

Η κλήρωση θα αναδείξει 4 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν δώρα από τη λίστα τους αξίας έως και 1.000€ ο 1ος νικητής, 500€ για τον 2ος νικητή και 250€ στον καθένα για τον 3ο και τον 4ο νικητή.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2013, οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν και στη σελίδα του διαγωνισμού http://www.bestprice.gr/santa.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024