Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Roaming με τις προπληρωμένες παροχές με το «Vodafone Πας Παντού»

Roaming με τις προπληρωμένες παροχές με το «Vodafone Πας Παντού»

H Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε ότι είναι το πρώτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην χώρα που δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές της να αξιοποιούν και στο εξωτερικό τον χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα ΜΒ που προπληρώνουν σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, με σταθερή ημερήσια χρέωση περίπου 4 ή 10 ευρώ.

H Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε ότι είναι το πρώτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην χώρα που δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές της να αξιοποιούν και στο εξωτερικό τον χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα ΜΒ που προπληρώνουν σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, με σταθερή ημερήσια χρέωση περίπου 4 ή 10 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρεται στην νέα υπηρεσία με τον τίτλο Vodafone Πας Παντού που απευθύνεται σε συνδρομητές συμβολαίου αλλά και καρτοπρογράμματος, ιδιώτες και επαγγελματίες: Μπορούν να μιλούν, να δέχονται κλήσεις, να στέλνουν γραπτά μηνύματα αλλά και να σερφάρουν στο Internet με χρέωση €3,99/ημέρα στην Ευρώπη. Η ημερήσια χρέωση για τις χώρες εκτός Ευρώπης είναι €9,99.

Αναλυτικότερα, η χρέωση περίπου 4 ευρώ την ημέρα αφορά στη Ζώνη Α (36 χώρες – όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιπλέον Αλβανία, Ελβετία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, ΠΓΔΜ και Τουρκία).

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι δωρεάν, ενώ η ημερήσια χρέωση ισχύει μόνο για τις ημέρες που γίνεται χρήση στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα Vodafone Πας Παντού, θα μπορούν, όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, να:

  • πραγματοποιούν κλήσεις χρησιμοποιώντας το χρόνο ομιλίας του προγράμματός τους
  • δέχονται κλήσεις χωρίς επιπλέον χρέωση με όριο πολιτικής ορθής χρήσης 500 λεπτά ανά ημέρα
  • χρησιμοποιούν τα ενσωματωμένα SMS του προγράμματός τους
  • κάνουν χρήση των ενσωματωμένων ΜΒ του προγράμματός τους για πλοήγηση στο Internet, με όριο πολιτικής ορθής χρήσης 500 ΜΒ ανά ημέρα

H Vodafone διευκρινίζει επίσης ότι ο συνδρομητής διατηρεί τον έλεγχο του κόστους χρήσης καθώς ενημερώνεται αυτόματα με γραπτό μήνυμα, όταν καταναλώσει το 80% του ενσωματωμένου όγκου δεδομένων του προγράμματός τους καθώς επίσης όταν η μηνιαία χρέωση από χρήση Internet στο εξωτερικό φτάσει τα €50.

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Consumer Propositions Senior Manager, δήλωσε σχετικά: «Ειδικά στη σημερινή οικονομική συγκυρία όλοι οι καταναλωτές και εταιρίες έχουν την ανάγκη να μειώσουν τα έξοδα τους και να επικοινωνούν ξέγνοιαστα στα ταξίδια τους. Το νέο Vodafone Πας Παντού, προσφέρει στους συνδρομητές μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ελεύθερη επικοινωνία και μοναδική εμπειρία Ιnternet και στο εξωτερικό με πολύ μικρό κόστος».

Οι συνδρομητές που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν το Vodafone Πας Παντού μπορούν να στείλουν κενό sms στο 1333, δωρεάν όταν βρίσκονται στην Ελλάδα, να καλέσουν την Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone (13830 για ιδιώτες και 1399 για επαγγελματίες) ή να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα Vodafone.

  • Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται στην διεύθυνση www.vodafone.gr/roaming

Στις διευκρινίσεις διαβάζουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και θα σας προτείναμε να τις λάβετε υπόψη σας:

  • Μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας, οι εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα ή προς τη χώρα περιαγωγής στην οποία βρίσκεσαι χρεώνονται σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις.
  • Όταν ο συνδρομητής βρίσκεται σε χώρα που δεν περιλαμβάνεται στη Ζώνη Α ή Β, τότε οι χρεώσεις ακολουθούν τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής.
  • Μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων ΜΒ, η χρέωση είναι σύμφωνα με το Ημερήσιο πρόγραμμα περιαγωγής δεδομένων (€5/15ΜΒ/ημέρα στην Ευρωπαϊκή ζώνη και στη συνέχεια 0,0097€/10KB ή €15/5ΜΒ/ημέρα στον Υπόλοιπο κόσμο και στη συνέχεια 0,0293€/10KB)
  • Για τη χρήση Internet ισχύει όριο πολιτικής ορθής χρήσης 500ΜΒ/ημέρα και μετά την κατανάλωσή τους εφαρμόζονται οι χρεώσεις του Ημερησίου πακέτου περιαγωγής δεδομένων
  • Για τις εισερχόμενες κλήσεις ισχύει όριο πολιτικής ορθής χρήσης 500 λεπτά/ημέρα και μετά την κατανάλωσή τους η χρέωση ακολουθεί τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024