Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VDSL έως 50Mbps και από την hol σε «πακέτο» με την σταθερή τηλεφωνία

VDSL έως 50Mbps και από την hol σε «πακέτο» με την σταθερή τηλεφωνία

Μετά τον ΟΤΕ, την Forthnet και την Wind και η hellas online έρχεται να προστεθεί στις εταιρείες επικοινωνιών που παρέχουν υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω VDSL με ονομαστικές ταχύτητες έως 50Mbps. Η hol δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα που θέλει όλους τους παρόχους να παρέχουν πρόσβαση VDSL πακέτο με την σταθερή τηλεφωνία.

Μετά τον ΟΤΕ, την Forthnet και την Wind, η hellas online έρχεται να προστεθεί στις εταιρείες επικοινωνιών που παρέχουν υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω VDSL με ονομαστικές ταχύτητες έως 50Mbps/5Μbps download και upload αντίστοιχα. Η hol δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα που θέλει όλους τους παρόχους να παρέχουν πρόσβαση VDSL «πακέτο» με την σταθερή τηλεφωνία από το δίκτυό τους.

Η υπηρεσία αφορά σε όσους επιλέξουν την hol για αμφότερες τις υπηρεσίες, και φυσικά, η έδρα τους βρίσκεται όσο κοντά στο εκάστοτε κατάλληλα εξοπλισμό κέντρο απαιτείται για την παροχή VDSL. Η hol παραπέμπει για τον έλεγχο διαθεσιμότητας VDSL στον δικτυακό της τόπο στην διεύθυνση hol.gr, όπου ο υποψήφιος συνδρομητής hol double play πρέπει να εισάγει τον αριθμό του τηλεφώνου του ή την διεύθυνσή σου για να δει εάν μπορεί να έχει την υπηρεσία. Ο έλεγχος φέρνει προτάσεις για ADSL όταν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL, παρά το γεγονός ότι ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία του για τον έλεγχο διαθεσιμότητας VDSL.

Η hol ανακοίνωσε τρία προγράμματα double play με VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps για download και 5Mbps upload.

  • Σε προσφορά που ισχύει για 12 μήνες, η hol δίνει με πάγιο 30 ευρώ το μήνα (40 ευρώ πάγιο μετά τον πρώτο χρόνο), VDSL έως 50Mbps/5Mbps, 200 λεπτά αστικές και υπεραστικές κλήσεις, 20 λεπτά προς κινητά Ελλάδας και 20 λεπτά διεθνείς κλήσεις προς 47 χώρες.
  • Στην δεύτερη πρόταση, το hol double play GR με πάγιο 37 ευρώ το μήνα (46 ευρώ μετά τον πρώτο χρόνο), οι κλήσεις προς αστικά και υπεραστικά γίνονται απεριόριστες, δεν περιλαμβάνονται όμως κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα ή διεθνείς κλήσεις.
  • Τέλος, στο hol double-play με πάγιο 52 ευρώ το μήνα (ή 43 ευρώ για τον πρώτο χρόνο), στο VDSL και στις απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προστίθενται 60 λεπτά κλήσεων προς κινητά στην Ελλάδα και απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε 47 χώρες.

Τέλος, η εταιρεία επισημαίνει πως οι συνδρομητές Vodafone συνεχίζουν να επωφελούνται από τη συνδυαστική έκπτωση hol/Vodafone, η οποία τους δίνει €5 επιπλέον έκπτωση το μήνα στο πάγιο της hol και επιπλέον έκπτωση στο κινητό τους, ανάλογα με το πρόγραμμα συμβολαίου τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα προγράμματα VDSL από την hellas online, η εταιρεία παραπέμπει στο www.hol.gr, στο 13844 και στα καταστήματα Vodafone.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024