Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
20GB με χρέωση € 50 το μήνα από το δίκτυο 4G της Vodafone

20GB με χρέωση € 50 το μήνα από το δίκτυο 4G της Vodafone

Η Vodafone ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς που προβλέπει την κίνηση έως και 20GB το μήνα, με χρέωση 50 ευρώ το μήνα. Το δίκτυο 4G/LTE της Vodafone αφορά στην Αθήνα και «σύντομα θα επεκταθεί στην Θεσσαλονίκη».

Η Vodafone ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς που προβλέπει την κίνηση έως και 20GB το μήνα, με χρέωση 50 ευρώ το μήνα. Το δίκτυο 4G/LTE της Vodafone αφορά στην Αθήνα -αρχικά διαθέσιμο σε περιοχές των δήμων Αθηναίων, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Φιλοθέης – Ψυχικού- και «σύντομα θα επεκταθεί στην Θεσσαλονίκη».

Το πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20GB απευθύνεται σε συνδρομητές Vodafone που θέλουν την ταχύτερη τουλάχιστον θεωρητικά δυνατή πρόσβαση στο Ίντερνετ με τεχνολογία 4G/LTE, στέλνουν και λαμβάνουν μεγάλα αρχεία που πρέπει να μεταφέρονται γρήγορα καθώς και σε χρήστες εφαρμογών multimedia, όπως η μετάδοση περιεχομένου σε υπερ-υψηλή ευκρίνεια με τεχνολογία ροής και οι συσκέψεις HD με βίντεο.

Η εταιρεία παραπέμπει όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα της Vodafone στο The Mall Athens, στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, στο Χαλάνδρι και στο κέντρο της Αθήνας «για να ζήσουν από κοντά την μοναδική εμπειρία του 4G δικτύου της Vodafone» και για περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/portal/4g

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαριά «καμπάνα» από την UEFA στον ΠΑΟΚ!

Η UEFA έριξε βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ αλλά και ποινή μετακίνησης των φιλάθλων του στο πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024