Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Gorilla Glass 3 θα παρουσιάσει στην CES 2013 η Corning

Gorilla Glass 3 θα παρουσιάσει στην CES 2013 η Corning

Το γυαλί για τις οθόνες smartphone και tablet που χρησιμοποιούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές παγκοσμίως θα γίνει ακόμα πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές, οι ορατές ατέλειες θα μειωθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπορείτε να πειραματιστείτε ρίχνοντας το ακριβό σας γκάτζετ από τον 3ο όροφο. Πάντως, η Corning ανακοίνωσε ότι στην CES 2013 θα δείξει το Gorilla Νο 3.

Το γυαλί για τις οθόνες smartphone και tablet που χρησιμοποιούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές παγκοσμίως –33 κατασκευαστές, 900 μοντέλα και 1 δισεκατομμύριο από αυτές– θα γίνει ακόμα πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές και οι ορατές ατέλειες θα μειωθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπορείτε να πειραματιστείτε ρίχνοντας το ακριβό σας γκάτζετ από τον 3ο όροφο. Πάντως, η Corning ανακοίνωσε ότι στην CES 2013 θα δείξει το Gorilla Νο 3 (Gorilla Glass 3).

Στο πλαίσιο της έκθεσης που ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας, η Corning διοργανώνει επαναλαμβανόμενες επιδείξεις της αντοχής του υλικού που χρησιμοποιεί ανά ώρα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι η εταιρεία θα δείξει την χρήση του Corning Gorilla Glass σε μεγαλύτερες οθόνες πολλαπλής αφής που βρίσκουν εφαρμογές στην εκπαίδευση, στην ψυχαγωγία και αλλού.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής του Amazon.com, έχει ήδη σπεύσει να κατοχυρώσει δική του ευρεσιτεχνία, με την οποία smartphone και tablet σώζονται όταν οι υπαρκτοί ήδη αισθητήρες τους διαγνώσουν ότι η συσκευή βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση -η πατέντα θυμίζει κάτι σαν… αερόσακο για smartphone.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four, αλλά και πότε είναι προγραμματισμένοι ο μεγάλος και ο μικρός τελικός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024