Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λιλιπούτεια δικτυωμένη compact από την Canon

Λιλιπούτεια δικτυωμένη compact από την Canon

Η Canon παρουσίασε στην CES 2013 μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τύπου compact εξαιρετικά μικρών διαστάσεων (7,85 x 6 x 2,92 εκατοστά). Η PowerShot N έχει ευρυγώνιο φακό 28mm, με οπτικό ζουμ 8X, με υποστηριζόμενη ανάλυση 12,1Mpixel, αισθητήρα CMOS και επεξεργαστή DIGIC 5 από την οποία απουσιάζουν τα συνηθισμένα πλήκτρα λειτουργίας.

Η Canon παρουσίασε στην CES 2013 μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τύπου compact εξαιρετικά μικρών διαστάσεων (7,85 x 6 x 2,92 εκατοστά). Η PowerShot N έχει ευρυγώνιο φακό 28mm, με οπτικό ζουμ 8X, με υποστηριζόμενη ανάλυση 12,1Mpixel, αισθητήρα CMOS και επεξεργαστή DIGIC 5 από την οποία απουσιάζουν τα συνηθισμένα πλήκτρα λειτουργίας. Το «κλικ» αναλαμβάνει ένας δακτύλιος γύρω από το φακό και ένας άλλος ελέγχει την εστίαση. Η PowerShot N έχει οθόνη αφής TFT LCD με διαγώνιο 2,8 ίντσες η οποία στρέφεται κατά 90 μοίρες και έχει ενσωματωμένο φλας, αλλά υποστηρίζει έως και ISO 6400 για λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

H κάμερα «θυμάται» τα οικεία σας πρόσωπα (τους αποδίδει ταυτότητα με το Face ID) ώστε να εστιάζει σε αυτά κατά τις ομαδικές φωτογραφήσεις. Το Smart Auto αναλαμβάνει να επιλέξει από 58 διαθέσιμες σκηνές για να ρυθμίσει αυτόματα την λήψη και το Creative Shot mode προσθέτει φίλτρα που θυμίζουν αυτα του Instagram. H κάμερα έχει τσιπ Wi-Fi και στην ύπαρξη hotspot στηρίζεται η δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας με διάφορες άλλες συσκευές ή στο Διαδίκτυο. Η Canon έχει ήδη διαθέσει στα επίσημα καταστήματα app για iOS και Android το Canon CameraWindows app που διευκολύνει την μεταφορά των λήψεων. Η κάμερα μπαίνει σε sharing mode με ένα από τα λιγοστά πλήκτρα της συσκευής (Mobile Device Connect) που εξυπηρετεί το μοίρασμα των φωτογραφιών όχι μόνο σε άλλες συσκευές (μετά το κατάλληλο setup) αλλά και απευθείας σε Facebook (με διάφορες επιλογές), Twitter, YouTube ή μέσω e-mail. Η PowerShot N συνδέεται στην υπηρεσία Canon Image Gateway, η οποία μεσολαβεί για να στείλει τις λήψεις σε απομακρυσμένο υπολογιστή του χρήστη υπό την προϋπόθεση ότι είναι σε λειτουργία -διαφορετικά τις διατηρεί για 10 ημέρες πριν διαθέσει τον χώρο αλλού. Η κάμερα έχει επίσης αφοσιωμένο πλήκτρο στην λήψη βίντεο 1080p Full HD.

Η PowerShot N δεν θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 3G και θα πωλείται στις ΗΠΑ στα 300 περίπου δολάρια.

Δείτε αναλυτικά τις τεχνικές προδιαγραφές της Canon PowerShot N

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024