Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Galaxy Note 8 κόντρα στο iPad mini και το Nexus 7, επιβεβαιώνει η Samsung

Galaxy Note 8 κόντρα στο iPad mini και το Nexus 7, επιβεβαιώνει η Samsung

Αξιωματούχος της Samsung επιβεβαίωσε στον ειδικό Τύπο την από καιρό φημολογούμενη έλευση ενός tablet 8 ιντσών με το οποίο ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής θα ανταγωνιστεί το iPad mini των 7,9 ιντσών και το Google Nexus 7.

Αξιωματούχος της Samsung επιβεβαίωσε στον ειδικό Τύπο την από καιρό φημολογούμενη έλευση ενός tablet 8 ιντσών με το οποίο ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής θα ανταγωνιστεί το iPad mini των 7,9 ιντσών και το Google Nexus 7.

H επιβεβαίωση ήρθε από τα χείλη του JK Shin, επικεφαλής του τμήματος Mobile στην Samsung, ο οποίος σε δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους στην Σεούλ επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy Note θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 8 ιντσών, μεταφέρει το Engadget. Ο JK Shin πρόσθεσε πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο τέλος Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress που διεξάγεται στην Βαρκελώνη. Ωστόσο, ο κος Shin δεν έδωσε λεπτομέρειες για το Note 8, αφήνοντας να αιωρούνται οι φήμες για τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του Exynos 1,6GHz και την ανάλυση των 1280×800 pixel σε μια οθόνη 8 ιντσών.

O κος Shin δεν αναφέρθηκε στην τιμή, αφού iPad mini και Nexus 7 θεωρούνται οι μικρότερες και πιο οικονομικές προτάσεις των καταξιωμένων κατασκευαστών για tablet γύρω στις 7 ίντσες. Το Nexus 7 με 3G και 32GB μνήμη κυκλοφορεί στην Ελλάδα στα 339 ευρώ. Οι τιμές για το iPad mini στην ελληνική αγορά ξεκινούν από τα 359 ευρώ για το μικρότερο μοντέλο 16GB/Wi-Fi.

Μπορείτε να διαβάσετε στο tech.in.gr για το Galaxy Note 8:

  • Kona με μαγικό ραβδί, η αντίπαλος των iPad mini/Nexus 7 από την Samsung Πλήθος πληροφοριών για το tablet με το οποίο η Samsung θα ανταγωνιστεί το Apple iPad mini και το Google Nexus 7, δημοσιεύει ο δικτυακός τόπος SamMobile.com που είναι αφιερωμένος σε ό,τι αφορά στον Νοτιοκορεάτη κατασκευαστή. Σύμφωνα με πληροφόρηση εκ των έσω γράφει, πρόκειται για το Samsung Galaxy Note 8.0 με οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών, γνωστό με την κωδική ονομασία Kona.
  • Δείτε τι κάνει το Samsung Galaxy Note II, 5,55», που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά Μια συσκευή που με δυσκολία χαρακτηρίζεται smartphone ή tablet λανσάρει και στην ελληνική αγορά η Samsung. Το δεύτερο Samsung Galaxy Note θυμίζει το κορυφαίο smartphone της εταιρείας Samsung Galaxy S III, διακρίνεται όμως από «το μαγικό ραβδί» της Samsung, το S Pen.

Όσο για το Samsung Galaxy S IV, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως θα είναι… άθραυστο.

  • Άθραυστο Samsung Galaxy S IV απέναντι στο iPhone 5 από την Samsung; O διάδοχος του εξαιρετικά επιτυχημένου smartphone της Samsung Electronics θα έχει άθραυστη οθόνη, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Το Samsung Galaxy S IV φέρει την κωδική ονομασία Project J, από το όνομα του επικεφαλής του τμήματος Mobile, JK Shin και λέγεται ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024